tirsdag 30. august 2011

Damenes aften


Heisan dagene flyr avgårde tusen ting å gjøre før konfirmasjonen,men tror vi er i rute, mye man ikke får gjort føre sammen dagen. I dag så har jeg og en venninne meldt oss på til damenes aften hos Bohus på Brandbu 13 oktober, gleder meg masse til det. Spennende å se hva høsten bringer og høre hva Finn Schøll har å si.

Ellers driver vi med innflytting på rommet til Bettina ,ble litt kræsj med tiden så nye møbler kommer ikke på plass før etter konfirmasjonen, tiden strekker ikke til .-)) vi gleder oss til det blir ferdig, ble veldig lyst og fint selv om vi ikke malte alle veggene lyse :-))
Kappe prøving på konfirmanten i dag, eldste jobber og far er å paddler kajak sammen med en kompis så her blir det tv kveld på mor, mye å se på om dagen :-))

Har du eller skal du på damenes aften ?

2 kommentarer:

fru. Lærum sa...

Hei,Anita!
Har også meldt meg på :-) var der i fjor og det var så koselig og inspirerende...ble litt shopping også, siden det var gode tilbud til oss damene :-) goodiebag fikk vi også :-)

Ha en fin dag!
klem Tone

Villa Minde sa...

Hei ;o) Jeg har akurat meldt meg på. Skulle vært der i fjor, men det kom noe i veien. Denne gangen SKAL jeg dit :-D Det høres ut som du har full kontroll med konfirmasjonsforberedelsene ja ;o) Ha en finfin dag! Klem fra meg

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita