tirsdag 9. august 2011

Brett fra Day Home

Heisan ,opp og håpp ny dag i møte. Formen er stigende så jeg begynner å bli litt rastløs så det blir litt småplundring her hjemme. Solen skinner så det ser ut til at det kan bli noen timer på  terassen i dag også :-)

har lenge gått og ønsket meg dette brette fra Day Home men det har kostet 1200,- og det synes jeg var dyrt. Plutselig var det på 70% salg og da kom det jo på under 400,- så da var det bare å slå til. Er kjempe fornøyd med det, rommer masse, gleder meg til å dekorere det il jul .......går fort dit også. Først er det konfirmasjon lørdag den 3 sep så vi driver i innbydelser og bord dekking. Frøken Glosli har visst litt hun vi si her så vi får se om vi ikke blir enige.:-)
Velkommen til ny følger, trivelig at du vil følge bloggen min og tusen takk for alle hyggelige kommentarer :-))

5 kommentarer:

fru. Lærum sa...

god ettermiddag, anita! flott og stort fat, likte at det var "bein! på det :-) og at du fikk det til - 70 % er jo bare et kupp!...gleder meg å høre at du føler deg litt bedre :-) klem tone

Mamsens hus sa...

Så lekkert brett! :)
Litt av et kupp du gjorde her. ;)
Så fint at du er bedre. :)
Ha en fin kveld.
Klem

Mamsens hus sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Lekkert lekkert lekkert!!
Kjempekoselig stue du har;)

Thelma Louise sa...

Godt det går bedre med deg.:-) Skrabbis til nytt brett...70% er helt ok..det liker vi.:-) flott brett..:-) ta frem regnfrakken i dag.:-) eller kos deg med alt det lekre du har på brettet.:-)

Klem

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita