søndag 14. august 2011God søndag kveld. Ja i dag er høsten kommet for fullt til Grua ,bare kost oss inne med masse stearin lys og god musikk,og da kverner jo hodet hele tiden.
Driver å planlegger noen endringer på vaskerommet etter hvert og lurte på om jeg skulle prøve å kjøpe dette takmonterte tørkestativet. Ser jo utrolig smart ut så man får frigjort gulvplassen. Fåes kjøpt her http://www.interiordetalj.no/INNHOLD/takmontert_torkestativ.html

Er det noen av dere som har noen erfaring med dette stativet, glad for tilbakemeldinger. Det er jo ganske dyr kommer på ca 1100,- ink frakt+++ så det er jo greit å vite at det er funksjonelt.
Ellers går det i maling på rommet til Bettina fått på to strøk med fargen muskatt og det ble kjempefint, så nå gleder vi oss til vi kan begynne å få på plass interiøret. Ny seng må til ,noen møbler skal males, ny stol og litt småtteri, ting tar tid og kveldene er korte.
Fortsetter på sko messa med innkjøp i morgen og tirsdag, ikke veldig mye spennende nytt for neste sommer så vi er litt spent på hvor vi ender henn,men sko blir det nok....

Ønsker dere alle en fin søndagskveld

8 kommentarer:

Emidoras verden sa...

Dette så da supersmart ut!
Her tørkes klærne på stativ som tar plass og ikke ser det særlig ryddig ut heller..:)
Lykke til med møbleringen av rommet.
Tenker det blir toppers..:)
Fortsatt fin kveld!
Godklem..

Anonym sa...

Har ikke prøvd, men den ser veldig praktisk ut :-) husker jeg så et tv program om den eldre damen som hadde designet den :-) Har faktisk tenkt litt på den jeg også... har ikke akkurat ballsal på vaskerommet jeg heller :-) Gleder meg til å se innlegg om det nye rommet :-) Ha en flott ny uke. Klem fra Robrohuset :-)

EKTE INTERIØR sa...

Hei! Vi har en type som du fester mellom to vegger. Hvor høyt eller lavt du vil (fra gulvet). Linene til å henge på trekkes ut og lengden kan varieres. Jeg husker ikke hva den kostet men er sikker på at den ikke var så dyr. Om du vil kan jeg prøve å finne ut hvor vi kjøpte den, husker ikke her jeg sitter! :)

Anonym sa...

Hei! Eg har dette takmonterte tørkestativet og er kjempe fornøyd med det:-)) Klestørken er aldri i veien lenger. Heilt supert!!!

Livy sa...

Heisann!
Jeg har også dette tørkestativet, og er superfornøyd! Jeg har skrevet om det nederst i dette innlegget; http://livys-lille-scrappeblog.blogspot.com/2011/02/nibs-februar-utfordring.html

Ønsker deg en fin mandag! Klem fra Livy

Gry sa...

Heisann! Har dessverre ingen erfaring med et slikt, men det ser jo utrolig praktisk ut da! Blir jo så utrolig mye klesvask som må henges både her og der for å få plass.. Jeg liker så godt å henge klesvasken ut, men med dette været kan man jo bare glemme det..

Jeg ønsker deg en finfin uke videre, uansett vær ;) Klem <3

Anonym sa...

Hei! Jeg har hatt dette tørkestativet i flere år og det er helt supert, jeg har hengt det over badekaret. Jeg kjøpte mitt på boligmessen Gjør din bolig bedre.

I Det Lille Grå Huset sa...

Heisann!
Kom plutselig innom bloggen din..Veldig koselig blogg =)

Jeg anbefaler deg det tørkestativet på det STERKESTE!!!
Vi har det vaskerommet og det er helt fantastisk!!!! Hvis du har plass og vasker myyye klær så anbefaler jeg og ta det som bredt og med så mange pinner som mulig!!
Jeg elsker det =) Og ikke minst til sengetøy og store duker osv! Kan jo bare heise det opp i taket!!

Lykke til med hva du enn måtte bestemme deg for =)
Hilsen Line
http://detlillegraahuset.blogspot.com/

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita