torsdag 4. august 2011

Sykkeltur med knall og fall ....

                                                                           Heisan

Lenge siden sist nå, har vært inne å lest litt blogger men har ikke hatt ork til å blogge selv,sommertørke......Så det er vel på tide å prøve å komme seg tilbake med litt blogging igjen.

Fikk noen dager ekstra sommerferie da en sykkeltur endte/startet med knall og fall. Har endelig kommet igang med kikk pedalene på sykkelen, har gått veldig fint, vi hadde en fin sykkeltur fra Mylla til Oslo/aker brygge forrige uke (6mil) koste oss med god mat på Big Horn og ruslet litt i Oslo og så på ødeleggelsene etter terroren og tok så toget hjem igjen, kjempe fin tur.
 Søndag sykklet vi inn til Kikkut og det gikk også bra,men da vi skulle ta en liten rund her hjemmme så pang der lå jeg ret i bakken. Fikk smelt styret godt inn i brystet og slått meg sikkelig. sykklet likevel videre(noe jeg ikke skulle gjort) men da kvelden kom var jeg ikke bevegelig, vondt i brystet,vondt å puste så etter hvert så var det bare å ringe ambulansen....
 De kom og etter samarbeid med Gjøvik sykehus ble vi enige om å se det ann en dag og gå til fast legen. Så da ble det sykemelding på mor.  Litt lenger sommerferie,men tror jeg ville vært foruten.

Ellers har vi begynt å pusse opp rommet til Bettina,bilder kommer etter hvert, soverommet på hytta er nesten ferdig,så her går det i maling.
Ha en fin dag alle sammen og nyt sommeren

5 kommentarer:

Thelma Louise sa...

Hei.:-) hva kan man si..først hyggelig lensing..så uff...høres ikke bra ut. men tross alt var du vel heldig læll...du får ta dagene litt med ro nå..og passe deg når du skal ut å sykle igjen.:-)

fortsatt god sommer.:-)

Simones Country Home sa...

Oyyy litt av en tur a, spreke dere er. Godt dere kunne ta toget hjem da, for hjemturen er som regel værst! ;o)

Jeg har vært bloggtom lenge nå, men ser ut som det har løsna litt nå. :o)

Var forresten på Hadeland her om dagen, titta etter deg inne på butikken der, men ingen Anita der.

En riktig god sommer til deg også.

Klem :o)

Anette Willemine sa...

Så flotte sykkelturer du tar, men huff så leit med fallet. Ønsker deg god bedring, Anita. :) Du får kose deg på den flotte terrassen din. Det har blitt så koselig der. :)

Lyktene du viser under her var skikkelig fine. Kan jeg spørre hvor du har fått tak i dem?

Ønsker deg en fin torsdag!
Klem,
AW

fru. Lærum sa...

uff, Anita! dette hørtes ikke bra ut....ønsker deg god bedring! klem

Emidoras verden sa...

Koselig med et innlegg fra deg igjen!
Håper du har hatt en fin ferie selv om det endte med knall og fall.
Flott terrasse!
Ha en fin morgendag og god bedring!
Klem.

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita