fredag 29. oktober 2010

Julestrømpe fra Tenerife

Happy fredag

Endelig helg igjen og godt er det. jobbe helg med lang dag både i dag og i morgen men det går. Er bedt bort på vennelag i morgen etter jobb så det blir deilig å komme til ferdig laget mat.

Julen nærmer seg med stormskritt, så nå har jeg tatt frem julestrømpen for å vise dere den. Denne kjøpte vi på Tenerife en høst vi var der. Kom inn i en liten men tettpakka jule butikk som hadde det meste. Fant ut at det var litt artig å ha med noe derfra ,siden vi har vært der nede så mange ganger.
Så nå er det bare å vente på nissen som skal fylle den opp med snop.

Ha en fin helg alle sammen

Klem Anita

5 kommentarer:

Martilie sa...

Så lekker -og så flotte detaljer som det perlebesatte skjerfet :)

God jobbehelg. Kos deg mellom slagene :)

Klem fra Tove

Familien i Fjellborg sa...

Den var jo søt da :)
far i huset har også jobbehelg denne helgen 2. på rad pga dekkskifte helg. så disse helgene blir jo korte. Deilig for deg å komme til dekket bord på lørdagskvelden da. Håper det blir mye sko salg - folk har vel begynt å tenke sko til julebord nå.
klem anita s

Hjertedamas blogg sa...

Den var jo nydelig, da:DDD Klemz

Besta sa...

Koselig julestrømpe:) Og flott med minne fra en ferie.
ha en fin helg.

klem fra marilyn

Gry sa...

Så søt da ;) Ja, nå er det 1. november i morgen.. Skikkelig mørkt ute, godt at vi har advent og juletiden å se frem mot, ellers blir det trist. Ønsker deg en fin ny uke ♥ Klem Gry

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita