søndag 3. oktober 2010

Mye fint fra Kremmerhuset


Hei på søndag

 Sitter å loker litt rundt på pc etter ting og tang og kom innom hjemmesiden til Kremmerhuset. Utrolig mye flott å finne i de butikkene, så her må det nok bli en tur snart. Synd de ligger så langt unna hadeland ( ca 1 time )

Massse fine rammer, store og små bokstaver i forskjellige utførelser, kjempe koselig sett med små krakker/bord som kan brukes over alt

Nå som det er høst så trenger vi masse puter og pledd og det har de jo også masse fint av, likte godt det pleddet med HOME skriften på

Koselige kurv lykter er det fortsatt å finne utover høsten i forskjellige str, herlig skinn puff til å slenge beina på og for ikke å snakke om den herlige glass flasken til å ha på kjøkkenet.


Når vi snakker kjøkken så har de jo masse fine boller i forskjellige typer med skrift på som man kan kose seg med masse snop oppi på en mørk kald høst kveld.
 Det serviset som er til høyre på bildet er helt herlig i en flott krem farge, kunne godt tenkt meg noen deler av det, men hvor skal man gjøre av alle tingene etter hvert, får vel pakke vekk litt eller ta med noe på hytta etter hvert....Avslutter med et koselig bilde av fine bokser til å ha på vaske rommet, disse skal jeg helt sikkert ha. Det jo også masse fint her som kan brukes som jule gaver så nå er det bare å sette fantasien igang.

Klem Anita

4 kommentarer:

Gammel stil sa...

JA! Helt herlige ting der:) Stor klem:)

Grønnsakshagen sa...

Ja, der er det mye fint! :) og det servicet er kjempefint! Synd man ikke har plass til mer.. :)

Elin | Draumesidene sa...

Alltid like vanskeleg å gå forbi desse butikkane, uten å handle! :) Har mykje frå Kremmerhuset her i heimen! Takk for inspirasjon!

Ha ei flott, ny veke!
God klem frå Elin :)

Fruens sa...

Ja dem har så mye fint der,og prisene er ikke så skyhøye heller..
Ha en toppers uke
Klem fra Fruen

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita