torsdag 6. mai 2010

Litt om møblering i heimen

Heisan da var det nok en torsdag og fri for mor. Har drevet og ommøblert litt her og der,snudd på kjøkkenbordet og da drar det fort med seg litt andre ting..Har akkurat kommet hjem fra solarium etter en god tur så det er en kjekk start på dagen,nå venter litt husvask.
Det øverste bildet er sånn det var før og de to andre er sån det er nå liker begge deler godt men må snu litt innimellom
.Ønsker dere alle sammen en strålende torsdag og nå er det SNART HELG tjohooo og på lørdag da blir det jente lag gleder meg.

Klem Anita

6 kommentarer:

Besta sa...

Flott kjøkken du har, koselig med litt forandring. Jeg snur også på bordet av og til.

Ha en fin dag.
klem fra marilyn

Beate i Husets Hjerte sa...

Koselig kjøkken da! Jeg snur ofte og vender på ting, sånn som du har det nå er det jo bedre plass ute på gulvet da! Sånt er gøy. Ha en fin dag!!

Precious Home sa...

Godt det er flere, får mange kommentarer fra venner og famile..."har du ommøblert nå igjen!?!" " har du byttet gardiner nå igjen!?!"
Syns det er koelig med litt forandring, og det er ikke så mye som skal til heller;O)

Ha en fin dag!

Fru Radich sa...

Så utrolig fint kjøkken du har. Koselig med jentekveld på lørdag, sånt blir jo alltid gøy. Jeg er deppa i dag, vært hos frisøren og er slett ikke fornøyd, men hår gror jo ut igjen da.

Hemmet Är Min Borg sa...

så fint du har det,och en fin blogg
kram

Maliva`s verden sa...

Du har det så lekkert...synd jeg har fri i morgen da, ellers hadde det jo vært hyggelig å hilse på deg;o) Klem fra Maliva

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita