torsdag 20. mai 2010

Litt inspirasjon

Torsdag igjen og snart lang helg været er ikke helt det store i dag,godt og varmt men lite sol. Vil bare ønske dere alle en flott dag og legger ved litt inspirasjons bilder av flotte blomster og lykter til varme sommer kvelder                            Tusen takk for alle kommentarer og takk til nye følgere alltid like hyggelig :-)

                                                                             Klem Anita

5 kommentarer:

Beate i Husets Hjerte sa...

Hei og takk for kommentar! Deilige bilder du har lagt ut. Elsker lykter og kunne hatt mange av dem! Ha en flott dag, er jo deilig og varmt og det er herlig!1

@afjo72 sa...

Vakre bilder :o)

Fru Radich sa...

Kjempefine bilder. Jeg elsker masse lykter, er jo så fint. Så en når jeg var ute å handlet i dag, og nå sitter jeg og titter i lommeboka og lurer på om jeg ikke skal kjøre å kjøpe den. Er mye som frister den dama her.

Nordisk gammelt sa...

flotte billeder - ha en god blogdag

lykkelisalille sa...

Ikke rart man gleder seg sommeren! Har vært og tittet rundt omkring på bloggen din, du har mye fint!:) Legger meg til som følger om dette er greit:)

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita