lørdag 15. mai 2010

Kan noen hjelpe meg ?

Heisan da var det lørdagskvelden og godt er det etter noen hektiske dager på jobb med masse små barn som skulle ha bunad sko til 17 mai......
Har et par ting jeg gjerne skulle hatt hjelp til ang bloggen min så hvis noen kan forklare meg litt så hadde jeg blitt kjempe glad:-))) Er ingen kløpper på data.

1. hvordan får jeg bildene mine til å ligge ved siden av hverandre og over hverandre (to i bredden og to i høyden? får det til når jeg lager innlegget men endrer seg når jeg publiserer det......

2. Ser mange har You might also like..... hvordan får jeg lagt til dette på bloggen min ?

3. Hvordan får jeg header bildet til å dekke hele bredden på bloggen?

4. hvorfor kan jeg ikke bruke ekstra stor på bildene mine ?

Blir kjempe glad hvis noen kan hjelpe. Nå skal jeg gå å ta kvelden i sofan med Monsen på tur i Femunden så kanskje man blir inspirert til å dra på tur.
                                                    Ha en flott lørdags kveld så bloggges vi

Klem Anita

8 kommentarer:

Familien i Fjellborg sa...

God kveld Anita
kan ikke hjelpe deg så mye desverre. Mulig du bruker endel av breddeformatet med den fine striebak grunn din. Har du lastet ned photo scape - der kan du redigere bildene og legge dem sammen der. Sorry at jeg er til liten hjelp. Må bare nevene de igjen - men du har et utrolig vakkert inngangsparti på huset ditt.
fortsatt god lørdagskveld, klem anita s

Beate i Husets Hjerte sa...

ta kontakt med camillas vidunderlige verden, hun har sagt at vi bare kan kontakte henne for blogghjelp. Hun har hjulpet meg med masse. klem

Mari sa...

Heisann!
Kan desverre ikkje hjelpe deg, men eg har funne masse info om slikt på moseplassen, kanskje det kan hjelpe..?
Ville berre innom og sei hei og se at du har det bra, er litt lite blogging med meg for tida for det er så masse anna som skjer, men kommer sterkere tilbake om ikke så alt for lenge:) Ha ei flott helg, ønsker deg og dine ein fin 17.mai feiring!
Klem fra meg i Parkvegen

Fra gammelt til nytt sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Fra gammelt til nytt sa...

Ta en titt på bloggen min, jeg har akkurat fått hjelp til endringer av Malin med bloggen http://www.homebyvirginia.com/, og hun har tidliger i sin blogg tilbydd sin hjelpt il andre bloggere. Raskt og enkelt.
Fint med hjelpsomme bloggere. Fin blogg du har foresten.
Ha en fin 17.mai feiring

fryd&forandring sa...

Hei og god søndag!
Det er mulig jeg kan hjelpe deg på vei med det første spørsmålet. Siden du muligens (?)har for liten bildeplass i bredden pga den fine bakgrunnen, så kan det være du må redigere bildene som kollasj i forkant for å få de side ved side.. Jeg er ingen kløpper på data selv, så venter spent på svar på de andre spørsmålene!!
Ha en fin dag!

Anitas Interiør verden sa...

Heisan alle sammen takk for alle koselige hilsninger og hjelp så langt :-) Her bøtter det ned med regn i dag,kanskje like godt så får man gjort litt inne til i morgen.
ha en flott søndag
Klem Anita

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Anita! Klart jeg hjelpe;) ... forsøke i alle fall:)

1. Hvis du vil legge to bilder ved siden av hverandre må kovedkolonnen din være bred nok - prøv deg fram ... kanskje to bilder i det minste bildeformatet vil ligge ved siden av hverandre? Hvis du vil ha større bilder ved siden av hverandre, må du gjøre noe med bredden av hovedkollonen (main-wrapper) Gå til Utforming - Rediger HTML og scroll nedover til du kommer til main-wrapper - etter with: skriver ønsket antall pxler (prøv deg fram) Husk å øke outer-wrapper med like mange antall pxler. NB! Ta en sikkerhetskopi før du begynner!!!

2. You might also like... Dette er enkelt! Bare klikk på linken under denne gadgeten på f.eks. min side - det står: LinkWithin - og så er du i gang!

3. Samme som pkt.1 Du må endre ant. pxler i HTMLkoden ...

4. Det er nok fordi du har for smal main-wrapper ... (min main-wrapper er 750px) Får du en bredere hovedkolonne vil du kunne publisere ekstra store bilder.

Lykke til!

p.s. Send meg gjerne en mail om du har flere spørsmål;)

Klem klem
Anette:)

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita