tirsdag 4. mai 2010

Hvem skal jeg velge ?

Heisan har vært å lånt med meg nye gardiner til soverommet(igjen) det er fordelen med å bo på landet da får man lånt med seg litt hjem på prøve før man kjøper,i dette tilfellet veldig bra .Hadde sett meg ut de blå stripete men så så jeg at de hadde beige også så da er dillemmaet hvilken skal jeg ta? 
Den beige passer jo best il veggen men den blå gjør jo litt mere ut av seg (passer også til veggen) har lyst på å lage et litt annet miljø på soverommet.......
Blir dårlige bilder da jeg får så motlys på soverommet.Får la de henge i dag så må jeg bestemme meg

hvem synes dere er finest?


Ja sitter å hører på radion og det snør over alt og nå begynner det her også ,er det virkelig mulig 4 mai..........
kaldt er det også.
Ønsker dere alle en fin dag i snøværet,måtte solen komme
Klem Anita

3 kommentarer:

Beate i Husets Hjerte sa...

Hei og takk for koselig melding hos meg. Hyggelig at du la deg til hos meg for da fant jeg deg og. Håper det vil gå bedre med treet ditt da, det lengter nok bare ut. Ha en fin dag!!

Anonym sa...

Glad som jeg er i naturfarger, ville jeg nok valgt den beige. Er glad i blått óg, men det blir fort litt for marint... synes jeg :)
Har skrapt vinylbelegg fra 50-tallet siste uke, ikke mye vakkert å fotografere her, bortsett fra det hvite teppet som har lagt seg overalt (hadde det bare ikke vært mai). Sukk.

Ønsker deg en strålende dag!

Anette Willemine sa...

Tusen takk for hyggelig hilsen! Alltid koselig å bli kjent med en ny blogger. :o) kjempefin blogg du har! Kommer gjerne igjen på besøk hos deg. :o)

Ønsker deg en deilig onsdag! Her skinner solen i dag. Herlig!

Hilsen,
Anette Willemine

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita