søndag 30. mai 2010

Ferdig pyntet bord

Hei og håpp da var den helgen snart over har hatt en fin dag med masse sol  i dag,litt opprydding etter MGP festen i går men sån er det bare,her var stemningen i taket for både liten og stor i går kveld, ikke helt fornøyd med vinneren i går men synes det generelt var mye bra i år.


Bordet var dekket i brunt,beige og rosa duken er fem meter med stoff  som er kjøpt på Jysk for kr 149,- masse fine farger å velge i så det er veldig kjekt  når man skla ha lang bord. nå var duken noe lang så da tok jeg bare en strikk og lagde en rosett i hver ende.

Ny uke nye muligheter tiden bare flyr av gårde nå er det bare tre uker til vi reiser til USA så jeg begynner å glede meg veldig fikk bestilt hotell i NY på fredag så nå er alt i boks :-))


Ha en fortsatt fin søndag
Klem Anita

7 kommentarer:

Gry sa...

Hallais Anita og vel overstått GP-fest! Så morsomt da!! Lekkert bord du har pyntet, brunt og rosa er fint sammen ♥ Ha en deilig kveld og fin ny uke ♥♥♥ Klem Gry ;)

Fru Radich sa...

Litt sliten etter Grand prix festen jeg også, sånt tar på vet du. Jeg er ille barslig og gleder meg alltid til alt sånt. Synes nå Didrik fikk litt lite poeng jeg da. Selv om jeg har ment hele tiden at vi kanskje valgte feil sang.Men sirkuset rundt er jo kjempe gøy. Så heldig du er som skal til USA det har jeg også lyst til, vi skal kanskje om 3 år da har vi sølvbryllupp. Ønsker deg en super uke.

Villasol sa...

Så koselig bord! Vakkert du har dekt på. Vi tok en avsappet MGP på hytta vi. Skikkelig slakking i helga :)

Ha en fin kveld!

Klem Ingunn

lisje astrid's husblogg sa...

Nyyydeleg dekka langbord!
Kan tenkje meg dokke kosa dokke masse:)
Det gjorde vi:)
Men,vinarlåten var no litt kul da...Å slik ei skjønn jente:)

God ny veke♥
Klem frå Astrid:)

Martilie sa...

Det var et nyyydelig dekket bord.

Kan ikke annet enn å bli vellykket da..

Jeg var ute igår og ser MGP på opptak nå :)


Ha en fin nye uke!

Tove

Anonym sa...

Hei !!! Var innom bloggen din å så du hadde kjøpt dette vidundermiddelet for¨å vaske terrassen med. Lurte på hvor du har kjøpt den ??
Bor i Trondheim og vet ikke helt hvor jeg skal dra for å finne det.. Er mange plasser som har sånne midler.. Håpet på att det kunne være en lignende kjede i Trh som du kjøpte den på da vettu.. Fin blogg du har forresten.. Har ikke blogg selv men får masse inspirasjon ved å se på andres blogger..

Mvh Marianne :)

Mvh Marianne i Trondheim

Anonym sa...

Svar gjerne under her :)

Mvh Marianne

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita