onsdag 4. april 2012

Happy Easter


GOD PÅSKE

ja da er den rett rundt hjørnet, må jobbe til kl 20.00 i dag,ikke skjønner jeg at det er behov for at butikkene skal være oppe så lenge i dag, men sån er det.

Far har tatt seg fri og skal ut å kjøpe plank til gjerdet bak huset, endelig så skal vi få opp det og få satt ned noen busker så vi blir litt skjermet fra naboen, er litt for tett her .

I morgen er det ut sammen med gode venner, den årlige pub turen:-)
Hadde en koselig impulsiv tur til Oslo i går sammen med Bettina, rusla rundt, spiste på Fridays og en liten tur innom Living der jeg fant denne koselige sommerblomsten (plastikk) ,og noen annet jeg har ønsket meg lenge.

Living har 20% på hele butikken nå i påsken.


2 kommentarer:

Fra gammelt til nytt sa...

Hei Anita

Takk for hyggelige kommentarer på bloggen min. Ja vi gleder oss veldig til å kunne åpne butikken, for vi har brukt mye tid på planlegging nå, så da skal det blir godt med litt kreativitet.
Velkommen skal du være.

God påske til deg også.

Jorunn

MissMette sa...

Hei Anita :)
Høres ut som en koselig påske du skal ha ღ og så flotte bilder du deler med oss fra Slettevold under her *in love* de har bare så mye lekkert!!! Ønsker deg en riktig god påske, kos deg masse sammen med dine ღ Stor klem fra Mette

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita