mandag 9. april 2012

Prosjekt gjerde på baksiden av huset


Endelig så er vi igang med gjerdet på baksiden av huset, stolpene fikk vi satt ned i fjor,så nå er det bare fortsettelsen. Det er ganske tett mellom oss og nabon så det skal bli greit med gjerde der. Skal plante ned noen store busker også som skjermer litt utenfor stue vinduet våres.


Deilig å kunne komme igang så tidlig på våren med slike prosjekter, reisen var oppe på noen timer, ganske effektive gubben og min bror når de setter igang med snekkring. Neste steg er å få grunnet reisen , og beiset dette føre vi setter opp resten av plankene. Planen var å få gjort det i dag(trodde ikke helt på værmeldingen)
men det gikk ikke.................


-


For der kom snøen :-(
Da er de bare å vente til den er borte og litt varme i lufta igjen føre vi får beiset. I dag er det innekos med familien, håper å få opp lampe over spisestuen.
Har fortsatt to fridager så det er deilig.

Kos dere siste påskedagen.

Har dere kommet igang med uteprosjekter enda ?????


2 kommentarer:

Janicke sa...

Herlig med uteprosjekt i begynnelsen av april :-)

Kos dere med inneprosjekt og kos :-)
Klem fra
Janicke

MissMette sa...

Hei Anita :)
Har ikke kommet igang med noe uteprosjekter her ennå :) Før påsken kom var det vårsteming og flott, men så har det lavet ned i det siste... Smelter fort nå, så jeg håper at det ikke er lenge til bjørka begynner å sprette, hihi :)) April, er ingen spøk når det gjelder været... Blir kjempeflott meg gjerde rund, litt greit å skjerme seg litt ღ Likte også godt urnen din under her :) Ha noen fine fridager, stor klem fra Mette

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita