torsdag 15. mars 2012

Nybakt brød og spisestue stoler

Torsdag morgen og snart helg. Dagen i går gikk med til litt huslige syssler, bla brød baking. Jeg bruker ofte den litt enkle varianten når jeg baker brød, ferdig poser fra Møllerens, utrolig gode brød og enkelt å bake.

Gårsdagens bakst ble, rugbrød og havrebrød.
En Oslo tur ble det også på let etter nye spise stue stoler,da vi har fått solgt den gammle spisestua våres og trenger da nye stoler. Var innom mange steder men fant ingen vi falt for, så da går nok turen til Hønefoss og TM Design denne gangen også :-) 
Tror jeg har funnet min nye møbel leverandør :-)

Her kommer litt bilder av brødbaking og de flotte nye håndklærne jeg fikk fra Georg Jensen Damask (se forrige innlegg )

Ha en flott dag damer3 kommentarer:

Behindabluedoor sa...

Hei, hei =)
Brød baking er ikke dumt, det glimter jeg også til med innimellom. SElv foretrekker jeg de ferdige brød blandingene i butikken for de hever seg best hos meg. Når jeg lager helt fra bunnen av så har de en tendens til å bli VELDIG kompakte og ikke så høye...noe gjør jeg nok galt så derfor sier jeg HURRA for havre brød blandingen på rema 1000 =)))
Ha en flott Torsdag!

Bodil sa...

Brødbaking er definitivt huslige sysler...så flink du er, pose eller ikke:-)
Blir gøy å se de nye spisestolene dine!!
Ha en fin torsdag. Her blir det mer rydding enn baking!

Klem Bodil

salige lavendel sa...

Brødbaking er herlig - duften og lyden av sprø brødskorpe...og forventningen og smaksopplevelsen av den første lunkne brødbiten. Fikk lyst å bsake men har ikke tid nå. Vi er også på jakt etter ny spisestue, håper du viser bilder av stolfunnet ditt...kanskje jeg får et tips??

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita