onsdag 9. mars 2011

Mary Kay....


                                                                     Onsdag morgen

ja for et vær å vokne til i dag her snør det bortover, hadde håpet at dette været var over nå men den gang ei.
I går så var jeg på hudpleie party med produkter fra Mary Kay, utrolig flotte produkter uten parfyme. Vi fikk prøve ut alle trinn på rensing av huden,lepper og hender og så synlige resultater med en gang.

Så da ble det en bra pakke med nye rense hud produkter til mor, skal vel innrømme at jeg ikke har vært så flink på den fronten ,men ser jo nå at det er på tide å prøve å gjøre noe.
Fikk en helt utrolig serie til hender med oppmyknings krem, skrubbe krem og hånd krem og jammen meg ble det myke flotte hender, virkelig å annbefale.

Har noen av dere prøvd produkter fra Mary Kay,evt hva synes du ?

Ikke skjedd så mye her på hjemme fronten i det siste litt smånytt til heimen, har fått litt dilla på lilla/rosa innslag synes det kvikker opp. Så noen flotte bilder fra Slettevold og der var det mye rosa....
Interiør bilag med ukebladet Hjemmet denne uken også. det første hjemmet utrolig lekkert.....helt min stil

Ønsker dere alle en fin dag i dette dritt været., kos dere inne med levende lys og interiørblader foran peisen med en god te kopp,

4 kommentarer:

Besta sa...

Jeg har brukt litt fra Mary Kay, både rense og fuktighets krem Var godt fornøyd med begge deler. Prøvde også øyenskyggen men jeg reagerte på de, desverre. Der holder jeg meg til ID.
klem fra marilyn

Gry sa...

Åh, så deilig da! Og du har garantert fortjent det!! ;) Nydelig bilde her, lekker kombinasjon av farger og elementer!

Jeg har hørt om Mary K og ble bedt på et party en gang, men da passet det ikke for meg. De som køpte var veldig fornøy. Kos deg med luxuspakken ;)) Klem Gry

Anonym sa...

Har brukt renseserie til ansiktet fra Mary Kay i 2 år nå. Hadde problemer med kviser og uren hud i ansiktet, men etter at jeg begynte med dette har jeg til dags dato ikke hatt en kvise. Så ja, jeg er kjempefornøyd med produktene.

Mvh Merete

Anonym sa...

Heisann!
Har vært trofast bruker av Mirakel-settet til MaryKay siden 2005 og er så fornøyd. Produktene holder virkelig det de lover. Anbefaler Microdermadation-settet, eller "Krystallslipekuren" til MK. Bruk den 1-2g pr uke på kveldstid og jeg kan garantere deg ny hud. Jeg er selv over 40 år og har aldri følt meg flottere i huden. Lykke til - du vil ikke angre. Og skulle det mot formodning være et produkt du ikke skulle tåle, er det jo 100% fornøydhetsgaranti :)

Hilsen Torunn42

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita