onsdag 30. mars 2011

Div reklame i postkassa


Ny dag nye muligheter

Postkassa er full av reklame om dagen på gardiner,møbler ,hagemøbler og mye annet dritt,men det er mye fint man kan drømme seg bort i ,som dette flotte bildet over her fra Kid, synes de har fått så masse lekkert nå at det er vel på tide med en tur innom en Kid butikk å se hva man finner,alltids noe man kan bruke.

Må en tur innom Home &Cottage å få kjøpt meg et brett som jeg har sett bilde av så da håper jeg de har det når jeg kommer.
Fant også noe flotte lysestaker i en katalog fra Hansen og Dyssvik i en nydelig grønnfarge som vil passe helt perfekt til den grønne klokka jeg har på kjøkkenet.


4 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Hei, hei!!! Reklame ja, hmmmmmm. Er vell stort sett glad fordi jeg har en merkelapp på postkassa, som sier at reklame er uønsket. men selvfølgelig savner jeg IKEA-katalogen, og tydeligvis Kid!!!! Vakkert bilde, må jeg si!!!!! Klemz

Anonym sa...

Denne "toseteren" var kjempe fin. En sånn skulle jeg gjerne hatt:) Ja, det bugner av reklame, og det meste går rett i papirdunken. Utrolig stilig klokke du har:) Ha en deilig vårdag videre:))

Mamsens hus sa...

Jeg har mange ganger tenkt at vi må få oss en nei takk lapp, på postkassa.
Men så er det akkurat denne type reklame jeg liker å få da...
Så da må jeg bare holde ut med resten. He,he ;)

Thelma Louise sa...

sånn er det med den reklamen.:-) frister oss.:-) klokka var kjemeptøff.:-)

en fin kveld til deg

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita