mandag 14. juni 2010

Venter i spenning i dag......

God morgen ,mandag grå og trist dag så da er det greit at man skal på jobb. Den 6 januar bestilte jeg meg nye stoler til kjøkkenet fra Home&Cottage som enda ikke har ankommet huset mitt.


Snakket med de i forrige uke og da sa de at de var bekreftet levert til dem den 11.06.2010 så et par dager etter det skulle jeg få tekst melding om at jeg kunne hente dem så jeg HÅPER i det lengste at den meldingen vil komme i dag, for nå er jeg LEI av å vente. Synes dette er helt utrolig.


Er det flere av dere som har opplevd det samme.........

 logo er lånt fra Home&Cottage


Ha en fin dag alle sammen
Klem Anita

4 kommentarer:

Besta sa...

Det var forferdelig lenge å vente. Tror jeg hadde gitt opp for lenge siden.
Krysser fingrer for at det kommer i dag.
ha en fin uke.
klem fra marilyn

aase sa...

Om jeg hadde mått vente så lenge så hadde jeg forventet å fått et VELDIG høyt avslag på de stolene ja!! Det går bare ikke ann.....håper du får de idag da!!

Bettum Villa sa...

fysj da! Det var da veldig lang ventetid. Så fremt du ikke fikk opplyst når du gjorde kjøpet at det var veldig lang leveringstid så hadde jeg forventet avslag i prisen.
Men på siden deres så står det vel at det kan forekomme slikt, men likevel veldig kjedelig for deg som venter.
Jeg hadde gått på veggen selv!

Klem Madelén

Anitas Interiør verden sa...

Ja ventetiden er utrolig lang og lengre skal den bli stolene ville ikke ankomme Alnabru før neste onsdag var beskjeden jeg fikk nå :-( Skulle få avslag spent på hva det blir.....

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita