torsdag 3. juni 2010

Hadeland Glassverk

Hei for en flott dag vi har hatt her på østlandet i dag strålende sol.Sitter og loker litt på pcn og kom innom Hadeland Glassverk masse flotte ting å få kjøpt der oppe,så til dere som ikke har vært der så er det absolutt å anbefale enn tur ,masse lekkert. Man kan blåse glass,kose seg med god mat og shoppe litt,en flott familie dag kan man ha der.
Selv pleier vi alltid å ta en tur når det nærmer seg jul synes det er spesiell stemming der da.Legger ved noen inspirasjons bilder derfra :-)


Ha en fin kveld alle sammen.


Klem Anita

4 kommentarer:

Martilie sa...

Det er en nydelig plass, ja.. Jeg er der stadig vekk med mine søte små. Ofte drar vi bare for å drikke kaffe på bakeriet. Er så nydelige bakevarer der -og så koselig!

Er mannen med blir det lite vandring rundt ;) Men, en tur innom Interiørhuset er det alltid rom for :)

Ha en flott sommerkveld!


Tove

Anonym sa...

Hei !!! Var innom bloggen din å så du hadde kjøpt dette vidundermiddelet for¨å vaske terrassen med. Lurte på hvor du har kjøpt den ??
Bor i Trondheim og vet ikke helt hvor jeg skal dra for å finne det.. Er mange plasser som har sånne midler.. Håpet på att det kunne være en lignende kjede i Trh som du kjøpte den på da vettu.. Fin blogg du har forresten.. Har ikke blogg selv men får masse inspirasjon ved å se på andres blogger..

Svar gjerne under her :))

Mvh Marianne :)

Gry sa...

Helt enig Anita, glassverket er et nydelig sted! Jeg liker meg veldig godt der, har familie på Jevnaker og har vært innom der en del ganger. Og jula er absolutt den nydeligste tiden, vi har vært der helt inn i mot jul noen ganger og det er en helt spesiell stemning der. Så nydelig pyntet! Flotte ting du viser her. Ha en deilig helg min venn, og nyt SOLEN! Klem fra Gry <3

Anitas Interiør verden sa...

Hei Marianne
Det vaskemiddelet til gulv er kjøpt hos fargeglede vil tro det finnes en sånn butikk i Trondheim. lykke til med letingen
Hilsen Anita

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita