tirsdag 1. juni 2010

Første stopp New York

Ja nå går det fort mot ferie og første  stopp blir New York gleder meg veldig til  å føle pulsen på NY

Vi har valgt oss ut et hotell på Madison Avenue som ser veldig bra ut. Blir nok tatt masse bilder der tenker jeg så jeg har litt å blogge om  under veis.Legger ut noen bilder jeg har "lånt" fra hotellet.

Håper ellers solen dukker frem igjen da den gjemte seg bak en diger stor grå sky som hadde litt regn med seg.Hadde håpet på en slakk dag på solsengen i dag.
Ha en fin dag


Klem Anita

4 kommentarer:

Familien i Fjellborg sa...

Wao.. her ser det råflott ut Anita :-)
dette blir bra - ikke rart du gleder deg.

synd med skyen din da - håper den drar sin vei

klem anita s

Maliva`s verden sa...

Oi...her venter det en spennende reise på deg skjønner jeg;o) og for et lekkert hotell dere skal bo på. Gleder meg til å lese reisebrevene dine. Aldri vært der selv..men kanskje en dag blir det min tur også. God tur! Klem fra Maliva

Fru Radich sa...

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, så lekkert hotell! Ser jo kjempefint ut. Får ikke mindre lyst til å reise til New York av dette. Gleder meg til å lese å følge med dere!

Ann-Christin sa...

En riktig god ferie til dere. Dere har virkelig noe å se frem til! Har vært i USA selv noen ganger og man blir liksom aldri lei! Utrolig spennende kontinent.
Klem fra Ann-Christin

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita