torsdag 18. mars 2010

Vaskedag

Hei da var det torsdag igjen og ukene bare renner av gårde,får ikke gjort halvparten av det man har tenkt å gjøre.
Torsdag er vaskedag hos meg,da jeg jobber på fredager,så er det greit å få det unna å slippe å bruke helgen på husvask. Støvesugeren må vel frem noen ganger i løpet av helgen når man har hund så blir det litt ekstra(LES MYE ) støv og hår.

Solen skinner ikke i dag så litt av vår inspirasjonen faller bort,men man får vel bare ta seg selv i nakken å komme i gang .-)

Ønsker dere alle en flott torsdag,nyt dagen så godt dere kan for det skal jeg,litt kosetid må man finne tid til i hverdagen også .-)
Dette lyset kjøpte jeg hos Home&Cottage og synes det brenner så fint,har aldri sett makent,spennende å se om det brenner sån hele veien ned :-)


Klem Anita

1 kommentar:

Gry sa...

Samme her i dag... Vask, støvsuger og rydding.. Litt tungt å gå på ja, men deilig etterpå. Er så glad for å ha en dag i uka til å ordne opp litt. Nydelige bilder du viser som alltid! Lekkert lys, alltid spennende hvordan de brenner nedover ja. Ha en fin torsdagskveld videre ;-) Klem fra Gry

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita