tirsdag 23. mars 2010

Jeg blir så derprimert


Hei våknet til 10 cm med våt sne i dag og det var ikke noe hyggelig,nå SNØR det igjen skal det aldri ta slutt denne sneen.........

First ut en tur med MIlle og min venninne Bente (hunder bryr seg jo ikke om vær :-( og så får jeg pusle litt inne i dag, driver og rydder ut skikkelig i kleshyller på vaskerommet om dagen , får dratt fram og støvesugd litt over alt ,det er så godt å få tatt noen skikkelige rydde sjau innimellom.

Tenkte jeg skulle prøve å vaske vinduer i stua i dag og prøve et tips jeg leste på Home&Cottage sin side om å blande litt edikk i durance husvask,sjulle visst være veldig fint til vindusvask....så vi prøver.

PÅ tide å komme i gang hunden blir utolmodig og tiden flyr disse fridagene skulle vært dobbelt så lange innimellom :-)))
Ha en flott dag alle sammen
Klem Anita

6 kommentarer:

Besta sa...

Uff, det var ikke bra med snø. For en gangs skyld er jeg glad at det regner her:)
Ha en fin dag.
klem fra marilyn

Hilde Heimdal sa...

ååå så kjedelig, det blir liksom litt feil at det snør igjen nå føler jeg ??? !!

Vi vil ha vååår nå ikke sant!

Nydelige bilder, de sto sølv eggene hva er det ?? :)

Ellemeller sa...

Uff, so kjedeleg! Eg er glad for at snøen har reist her, iallfall nesten. Vi kan sitje på terrassen og nyte sola og det er so deilig!

Familien i Fjellborg sa...

Uff så kjedelig - her er det litt rein i luften og det er igrunn greit for da forsvinner jo snøen..
God tur med hunden og kos deg idag
klem anita s

Maliva`s verden sa...

Skjønner deg godt jeg...tror jeg aldri har vært så lei snø som etter denne vinteren. Godt vi kan lage litt vårlig stemning inne mens vi venter....Ha en snøfri dag..hvis det går an..hi-hi. Klem fra Maliva

Anonym sa...

Det snør på bloggen din også hihi;) uff, nei skal ikke spøke...skjønner godt at du er lei av snø nå. Håper du får en fin tur med hunden og at vinduene etterhvert dufter nydelig lavendel...takk for tipset:)

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita