tirsdag 6. april 2010

Riviera Maison

Har fått så sansen for kurv produktene fra Riviera Maison de har utrolig masse fint som kan brukes nå både inne og ute nå som sommere og våren kommer (forhåpentligvis)


Har kjøpt denne flotte kurven som jeg har satt på kjøkkenbordet med litt av hvert stæsj oppi synes det er veldig koselig å samle tingene.


En eføy som er en av mine favorittbloster sammen med hortensia ,litt sølvtøy i et glass og noen sammen bundene lys så var mye gjort:-)

Veldig koselig å tenne telys i lys glassene om kvelden blir kjempe kos oppi kurven.
Her snør det litt i dag også så det blir vel en innedag stort sett, ut en tur å lufte hunden, så får jeg se om jeg gidder å sette meg ned å sy nye gardiner til stua oppe (der henger faktisk julegardinene oppe enda (ikke nisse gardiner bare rød rutete) så det er vel på tide å bytte.

Ha en flott dag

Klem Anita

4 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Ja RM har virkelig mye vakkert. Synes det er så kjekt at det kan blandes med den landlige stilen og i nødvendigvis bare sammen med maritime ting. Jeg har flere av kurv tingene deres og jeg kommer nok til å kjøpe enda litt til. Ønsker deg en nydelig dag. Klem fra Elin:)

Familien i Fjellborg sa...

Hei hei :)
Så fin header du har laget deg - og kurven er jo bare LEKKER. Ønsker meg ting og tang i den serien jeg også.
klem anita s

Gry sa...

Jeg digger også disse kurvtingene fra RM, superlekre og kan fylles med så mangt! Nydelig header igjen ;) Pst! Har noe til deg på bloggen min.. ;) Natti natt.. Klem Gry

Besta sa...

Syntes RM har mye lekkert:) Kurven din var nydelig.
Ha en fin dag.
klem fra marilyn

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita