torsdag 29. april 2010

Kriina party og Kid katalog

Hei og hopp ny dag nye muligheter.
i dag skal jeg ha Kriina party (du kan gå inn på bloggen deres he rhttp://kriina-interior.blogspot.com/) Det er to venninner av meg som har startet opp et nytt firma på samme prinsipp som Perfect Home med hjemme party,masse fin de fører bla varer fra Covent Garden,Nordal,Country Collection.....gleder meg masse til å se nyhetene deres.
Kommer bilder senere.Koselig med en sån venninne kveld og sosialt samvær.

Har dere sett hvor mye fint det er i den nye Kid http://www.kid.no/kampanje/katalog katalogen,utrolig masse koselige ting,fikk kjøpt meg dette fine brettet til en billig penge som jeg har satt på kjøkkenet synes det ble koselig. Har også tatt noen bilder av mitt rose service som jeg er så glad i ,gleder meg til sommeren da vi kan dekke sommer bord,med masse lyse farger,jordbær,(kansje litt sjampis) lys og masse kos.
Ha en flott dag alle sammen nå må jeg komme i gang ut på tur med Mille og Bente så en tur til frisøren .....sån går no dagan:-))
Klem Anita

2 kommentarer:

Besta sa...

God morgen!
Kriina party høres flott ut.
Har også studert Kid brosjyren. Der var det mye fint. Synt at det er nesten 8 mil til nærmeste butikk:(
Ha en fin dag.

klem fra marilyn

fryd&forandring sa...

Så spennende! Sprekt å starte opp firma, kunne ønske jeg var like tøff!
Kid ja... bladde fort igjennom før jeg "måtte" kaste reklamebladet! Så mye lekkert, men vi har sååå mye annet å bruke penger på! Jeg har vært innom da.. "måtte" kjøpe kurver til å ha doruller i nemlig!

Ha en fin dag!! (og kveld!)

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita