lørdag 24. april 2010

Jeg begynner i det små

God morgen klokken er halv ått og det er muse stille i huset bare jeg og voven som er oppe, hun måtte ut kl syv , litt tidlig på en lørdag men pytt pytt var egentlig veldig våken.
Greide å få med meg et oliven tre hjem i går også ,et lite et sådan som jeg har satt på kjøkkenet i en maken potte som den jeg hadde kjøpt til badet(forrige innlegg) synes de bare var utrolig søte. Det er en innerpotte av plast inni dem gjennomsiktig så da er de potte tette. fantes kurver også i samme serien så man skal vel ikke se bort i fra at det kommer en slik en også.


Planen i dag er å komme seg på felleskjøpet for å kjøpe litt snacks til Mille(les grisehaler) et par vegg kurver til å ha blomster i ute, kjøpte en i fjor men flytter om litt på ting ute også så da trenger man to til.
Kanskje det er håp om å få kjøpt grønne busker nå, prøvde for et par uker siden men da var det ikke noe å oppdrive her på hadeland, vi har fortsatt kuldegrader på natta -4 ute nå så så mye annen planting blir det ikke enda, kanskje noen stemor for de tåler jo litt kulde....

Uteboden skal ryddes så man får plass til ski og andre vinter ting, hadde vel egentlig planer om å få vasket huset utvendig også så det er klart til beising, gleder meg til å få beiset det hvitt tror det blir kjempe koselig(har hatt noen runder med gubben før han ga seg på det)

Solen skinner og det ser ut til å bli en strålende dag, minste frøkna skal på sesong åpning av Tusenfryd i dag og gleder seg veldig til det, de er jo heldige med været.
Ønsker dere alle en STÅLENDE lørdag og håper dere kan kose dere masse ute i solen i dag.

Stor lørdagsklem fra Anita


En liten olivenbusk som skal prøve å overleve hos meg,så får vi se hvordan det går

3 kommentarer:

lisje astrid's husblogg sa...

HEI♥
Masse lekre bilder♥
Kosa meg å rulla nedover her:)Herleg inspirasjon♥
Eg er innom for å ønskje deg ei super god helg♥
Klem frå Astrid:)

Anonym sa...

Er det ikke deilig, egentlig, å stå tidlig på i helgen. Dagen blir jo så lang! Gratulerer med oliventre - sikkert lurt å starte med et som ikke er så altfor stort.

Fine bilder fra badet! Står i skarp kontrast til vårt bad (vi pusser opp, mens vi sjonglerer et turbotroll på 16 mnd :)

Ønsker deg en deilig helg!
Lilli

Gry sa...

he he.. sikkert like greit å begynne i det små ;) Ble ikke noe stort tre på meg nå heller, får prøve å få liv i de jeg har.. ;) Ja, nå er det på tide å få bort vinteren! Holder på med rydding og ordning her også. Ha en fin helg videre! Klem fra Gry ♥

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita