fredag 8. april 2011

Mer rosa på kjøkkenet

For en herlig dag det var i går selv om det blåste litt (les MYE) ute. koste meg i solen ,fikk hengt ut klesvaska, herlig fridag.

Ny hortensia på kjøkkenet koster bare kr 100,- hos Mester Grønn store og fine, nytt interiør blad og rosa te kopper funnet frem igjen, det er VÅR på Grua.


Fri helg vurdere en tur på Stoff og Stil på lørdag,samt innom Home & Cottage og Skeidar for å se hva som finnes til utemiljøet til sommeren. Mannes skal på villmarksmessa da koser han seg der og jeg får gå i fred i "mine" butikker.

Ønsker dere alle en riktig god helg nyt solen og ta livet med ro.


Velkommen til ny følger, håper du vil trives her hos meg


5 kommentarer:

Karna sa...

Så nydelige bilder du viser...og hortensia for 100 kr....må bare legge turen innom MG da...tusen takk for tipset!
God helg til deg og dine, håper du finner noen fine møbler!

Anette Willemine sa...

Koselige bilder! Hortensia er bare så vakre. :)

Ønsker deg en deilig helg, Anita!

Klem,
AW

Hjertedamas blogg sa...

Egentlig deilig å kunne dra i butikker uten at mannen venter utålmodig!!!!! Neste gang vi skal på Skedsmo for å få nappet pelsen på den ene hunden vår, skal jeg ta en tur på Stoff og stil. De siste gangene har det vært Home & cottage, som er blitt besøkt, mens vi venter. Før jeg oppdaget den butikken, så var det IKEA. spennende med litt forandring!!!! Var på hagemesse/ vilmarksmessa i fjor sammen med en venninne. Mest spennende var bondens marked, hvor vi smakte på burger av bjørn!!!! Ha en flott helg!!! Klemz

Anonym sa...

Så nydelige blomster:) Vakkert oppi kurven:) Flotte flotte tekopper...
Du får kose deg i helgen:) Kos deg med shopping;) Gleder meg til å se hva du evt. finner;)
Klem

Linn Neerland sa...

Utrolig fin blogg. Masse interresangt her :-) Men jeg lurte egentlig litt på hvordan du får slik at folk kan komentere på innlegg du legger inn under forskjellige katogorier. Som f.eks "kjøkken". Jeg har også slikt, men får ikke til og komentere under noe annet enn hovedsiden. Håper på svar. Ha en fin uke :-)

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita