fredag 15. april 2011

Påsken nærmer seg

Mester Grønn har så mye lekkert for tiden at jeg kunne tatt med meg noe hjem hver dag. Har falt for disse fine eggene i stein, ikke akkurat påske men de kan jo brukes hele året.
Ny serie hos MG er LEV UTE en del koselige msmå møbler og koselige ting, så her blir det nok med meg noe hjem etter hvert.
Gleder meg til å få gjort ferdig terassen helt,med masse blomster ,lys og annet stæsj.Har du pyntet mye ute på din terasse enda?

4 kommentarer:

Karna sa...

Jeg må innom nærmeste MG i dag, jeg ser på en blogg at peonene er kommet i salg...og det finnes jo ikke penere blomster...Ha en fin helg!

Kaoskontroll sa...

Nesten redd for å gå innom Mester Grønn nå, for tenker det er litt for mange fristelser. Men... jeg "må" jo, for jeg klarer jo ikke å motstå slike fristelser. ;)

Ønsker deg en flott helg! Klem

Livy sa...

Heisann!
MG har utrolig mye fint! Desverre må jeg kjøre langt for å komme til en MG butikk(bra for lommeboken ;-)Eggene du viser har jeg også - de er superfine!

Jeg har ikke fått pyntet på terassen enda desverre :-( Vi satser på å få renset terassegulvet i løpet av påsken.

Ønsker deg en fin helg, og god start på påskeuka! Klem fra Livy

Mamsens hus sa...

Tror jammen jeg må ta meg en tur innom Mester Grønn i morgen. :)
Vi skal ordne uteplassen i helgen, gleder meg så til å sitte ute igjen. :)
Ha en fin kveld.
Klem

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita