mandag 4. april 2011

Innholdsrik søndagDagen i går ble helt annerledels enn planlagt. Skulle kjøre eldste datter på Gardermoen for skole tur til Scottland, fant ut vi skulle dra innom Plantasjen på veien hjem. Som tenk så gjort, men da vi kom dit så hadde den KJEMPE STORE nye Maxbo butikken åpnet rett ved siden av, og der var det mye folk.
Denne butikken har søndagsåpent fra 12-18 og har utrolig mye, egen tekstil avd, kjøkken div interiør ting og masse annet lekkert.

Der inne møter jeg en gammel skolevenninne som jeg ikke har sett på mange år, så da ble det kaffe hjemme hos henne, kjempe koselig, tiden gikk fort når man har masse hyggelig å prate om. så dette må vi gjenta snart Nina.

Ny uke nye muligheter,full fart...........................


4 kommentarer:

Anette Willemine sa...

God morgen! Så vakkert brett du har pyntet. Synes det er så pent å samle ting på brett og fat. :)

Ser at Stoff og Stil har åpnet I Oslo, det er bra at de har kommet seg dit også. Pleier å reise til Drammen som er det nærmeste for meg, men jeg er jo på Ikea på Alnabru av og til og da kan jeg stikke innom S&S også neste gang. :) Takk for tipset!

Ønsker deg en deilig start på uken, Anita!

Klem,
AW

Thelma Louise sa...

så koselig da.:-) hørtes ut som en flott søndag.:) Deilig med stoff og stil til Oslo.:-)

En fin dag til deg.)

Klem

Mamsens hus sa...

Så koselig å treffe venner man ikke har sett på lenge. :)
Flotte lysestaker på et fint brett. :)
Ha en fin dag videre.
Klem

Gry sa...

Så koselig da! Høres ut som du har hatt en super søndag! ;) Artig å treffe på gamle venner, tenker dere hadde mye å ta igjen ;) Nyt go'følelsen og ha en fin uke videre! Og grattis med nytt skilt! Klemmer fra Gry

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita