onsdag 14. juli 2010

Nydelig vask

Onsdags morgen oppe og ikke gråter,må på jobb i dag langdag til klokka åtte kan ikke si at jeg gleder meg til det ,men noen må jo holde hjulene igang :-)
Siste dagen vi var i USA var vi innom en butikk som het LOWE egentlig en gedigen stor jernvare handel med alt av hus ting og tang pluss hage og verktøy, drømme butikk for guttene. Skulle egentlig bare kjøpe med oss en nøkkel boks .


Falt for en utrolig vakker gammel dags vask på stativ,men så var det denne plassen da.......Ellers hadde de et veldig bra utvalg av forskjellige vasker,morsomme noen av de.


Ha en flott dag alle sammen og nyt den så godt dere kan :-)


Hva skal dere bruke dagen til i dag ?


Klem Anita

1 kommentar:

Familien i Fjellborg sa...

Hei hei

og velkommen tilbake - dere har hatt en fin tur ser jeg. Det er 20 år siden jeg var i usa men som du sier alt er stort der borte.

Huset deres blir kjempe fint i hvitt
( det var jo veldig koselig i rødt også syntes jeg da ) Og jentene er super flinke ser det ut til. Utrolig hva disse børna får til når de vil

Merker at det ikke blir så mye tid til blogging om dagen - men plutselig så sitter vi mye inne igjen.

klem anita s

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita