lørdag 10. juli 2010

USA sommeren 2010

Heisan ja da var vi hjemme igjen etter ca tre uker i Florida. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne å fortelle for dette har vært en helt utrolig reise. Vi starter i NY som er en by som bare må oppleves,utrolig flott å så mye å se på,vi tok en buss tur så vi fikk en skikkelig sightsing gjennom byen ca 5 timer totalt fordelt på to dager,gull verdt.

Inntrykkene er mange ,masse å fordøye ,men en ting er helt sikkert hit skal vi tilbake.


Ferden videre gikk med bil ned til Orlando Florida med stopp i Washington tok en liten rundtur der også men det var så utrolig varm mellom 35-40 grader og ikke en sky på himmelen så ungene var litt utolmodige så vi fikk ikke sett denne byen skikkelig.
Kom ned til Orlando og fikk huset vårt,fint hus med eget svømmebaseng,utrolig deilig å kunne starte morgenen med en dukkert :-)

Masse shopping,besøkte Magic Kingdom og Univerisel parkene var innom den nye Harry Potter parken hvor det var utrolig MYE kø.
Tok en tur ned til Miami med stopp i Fort Lauderdale der vi var på sightsing med båt å så noen luskus hus som man bare kan drømme om og båter som for oss er krus skip.......de rike har det godt. Bodde på South beach dyrt sted men greit for en natt,dagen etter tok vi på stranda ,kritt hvis sand så langt du kunne se,skulle gjerne vært der noen dager til.men ferden gikk opp til Orlando igjen.
Litt godt å komme hjem igjen også,nå er vi i gang med å vaske ned huset før vi begynner å beise i dag,gleder meg til ny farge.


Ønsker dere alle en riktig fin helg


Klem Anita

4 kommentarer:

Besta sa...

Høres ut som en flott tur, nå har jeg bestilt billett og ser fram til 10 dager i NY i sept.
Deilig med shopping, god mat og masse nye opplevelser:)
Fortsatt god sommer.

klem fra marilyn

Fru Rosas Hjem sa...

Wow....for en tur!!!! Vi har snakket om det å reise tilbake til Usa igjen. Jeg og mannen var der på alenetur for to år siden og falt pladask:))

Så nå har vi såvidt begynt å snakke om når vi skal reise neste gang...får håpe det blir noe av:))

Fant du noen fine butikker da? fikk du kjøpe deg noe fint? Jeg kjøpte meg en ROSA koffert når jeg var der borte og tenkte at nå fikk jeg noe som ingen andre hadde her hjemme...men det gikk ikke lenge før koffertbutikkene bugnet av rosa kofferter i alle varianter:))


Herlige bilder:)) Takk for titten:))

Gry sa...

Hei og velkommen hjem Anita! Det høres ut som dere har hatt en utrolig fantastisk HERLIG tur!!! Skjønner at du sitter med MASSE inntrykk!! Du får bruke sommeren til å fordøye inntrykkene, kose deg med gode minner mens du står i husveggen og beiser ;) Borte bra, men hjemme best... Alltid godt å komme hjem, selv om en har hatt det fint på tur ;) Takk for koselig hilsen hos meg. Ønsker deg en flott sommer videre! Klem fra Gry <3

Fru Radich sa...

For en super tur dere har hatt, fikk ikke mindre lyst til å reise til USA av dette. Jeg holder på med sparingen min, og er stolt over de kronene jeg har klart å spare. Det er jo tre år til jeg har tenkt å sette kursen for USA. Har egentlig tenkt oss noen dager i NY og en uke i Florida. Men først er det en uke på hytta nå og en uke i Egypt i august så jeg kan ikke klage. Ha en super helg.

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita