onsdag 1. juni 2011

Vofsen har bursdag i dag

God morgen solen skinner og det ser ut til å bli en stålende dag i dag. Mille vofsen våres fyller 6 år i dag herregud å tiden flyr, synes ikke det er lenge siden vi hentet henne, og da var hun så liten at hun satt på en pynteflis i gangen  ca 15x15 cm og så veldig forlatt ut.
Mille får utrolig mye oppmerksomhet her i familien, blir vel nesten behandlet som et barn,men sån er det vel med de fleste hunder som har det godt,man blir litt tullete, prater og duller med dem,men man ser jo at de liker det......smiler
Masse gode minner.
Jobbedag i dag hele dagen , Bettina skal på 80 talls party og det bringer jo tilbake masse gode minner det også. Mamma hva hadde du på deg ,hvordan hadde du håret, hvordan sminke, hva hørte dere på av musikk osv......det var en herlig tid 80 tallet.7 kommentarer:

Mamsens hus sa...

Hei :)
Gratulerer så mye til Mille. :)
Tiden med våre kjære dyr går altfor fort..
Vi blir nok litt tussete, men jeg er overbevist om at hunden vår forstår noe av det jeg sier. He,he.. ;)
Ønsker deg en fin dag.
Klem

Anette Willemine sa...

Gratulerer til skjønne Mille! Tenker det blir noen ekstra godbiter i dag!

80-tallet, ja... mange morsomme minner!

Ønsker deg en glad dag!

Klem,
AW

Anonym sa...

Gratulerer med den vakre vofsen:) Ja, man blir litt tullete rundt de vakre "barna" sine;) Min Bocca har bursdag på samme dagen som tenåringen min, og det er jo litt spesielt:)
80-tallet ja..jeg var tenåring på slutten av 80-tallet. Hadde høøøøøøy pannelugg og masse hårspray.
Ha en fin dag videre.
Klem

Mari sa...

Gratulerer med dagen til Mille! Likte så godt navnet eg:)Det er koselig med husdyr, dei blir ein del av familien!
Ha ei fin langhelg:)

Karna sa...

Grattis med overstått bursdag til vofsen..håper hun fikk mange godbiter og kanskje en hel boks med leverpostei???? =0)

Det glade -80 tallet ja, det ble feiret skikkelig, med høyt hår, Ball genser, snurpe bukse og mange pasteller....tjhiiii....Ha en fin helg!

Karna sa...

Kjøper meg mer fritid med plast sprosser...og det skal bli godt, ikke noe plen igjen, og mindre maling...det kan vi like...Ha en fin sommer dag...i dag skinner sola igjen, endelig!

Anonym sa...

gratulerer med dagen til Mille :-) hilsen fra en annen Gordon Setter eier :-) flott blogg du har. Her ksla jeg innom flere ganger ja :-)

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita