tirsdag 14. juni 2011

Utenfor vaskerommet......

Heisan da var pinsehelgen over med både bra og dårlig vær. Vi har fått gjort litt ute ,har begynt bak ved vaskerommet og fått planert ut litt og laget trappa foran vaskeromsdøra. En trapp til skal lages på andre siden og beleggningstein skal legges, tror det vil bli fint,gleder meg til det blir ferdig,men med det været som er meldt så tar det nok litt tid. Ellers så har vi vært på familie besøk, svigerfar var 60 år på søndag :-) Fått unnagjort litt over 6 mil på sykkel i helgen også så jeg er storfornøyd. Litt sliten i kroppen i dag kjenner jeg så det ble ingen spinning i dag.Jeg har fri dag i dag og får jo forlenget helgen litt mer,kosedag inne,med litt huslige syssler.

Hva skal du bruke dagen din til i dag ?

9 kommentarer:

Villa Minde sa...

Det kommer til å bli kjempefint! Så utrolig sprek du er - flinke du! ;0) Kos deg på fridagen din, her i gården blir det jobb. Klem fra meg

Familien i Fjellborg sa...

Hei hei
Så fint det blir :)
Her brukes dagen på jobb
skulle gjerne hatt lengre fri.
kos deg på fridagen
klem anita s

MissMette sa...

Hei Anita :)
Hørtes ut som en flott helg og
pinse dere har hatt.. Koselig med
både ut og innevær, alt etter som
hva man driver meg :) Og så fint
det blir :) Koselige bilder fra
uteplassen deres også, kjekt med
en slik paviljong ღ Her hos meg
er det kjempeflott vær, så det
skal bare nytes på terrassen ღ
Ønsker deg en fortsatt fin fridag
kos deg masse med det du gjør på :)
Stor klem fra Mette

Anette Willemine sa...

Dette blir så fint! Gøy å holde på ute når det gir så flotte resultat. :)

Du imponerer med den syklingen din, Anita! Jeg får gangsperre bare av å tenke på det. Ha, ha! Skjønner godt at du sto over spinningen. :)

Ønsker deg en glad dag!
Klem,
AW

Janicke sa...

For en deilig helg dere har hatt! Dere har jo gjort masse :-)
Det må jo være veldig deilig med dør fra vaskerommet og ut! Det drømmer jeg om også, men utenfor vaskerommet vårt har vi parkeringsplass så det er ikke like stilig å tørke tøy der ;-)

Jeg ønsker deg en fin uke, Anita :-)
Klem fra Janicke

Anne Karins Mat og Vin sa...

Hi hi...jeg måtte bare inn til deg og si at det var godt å se at det er andre enn meg som må ha skikkelige pølser;-) Og mens jeg er her koser jeg meg veldig! Ser dere liker å stelle rundt dere akkurat som oss. Det er deilig å ha et hjem å sysle om, enten det er innendørs eller utendørs. Så flink du er til å sykle! Du skulle nesten vært her i helgen og deltatt på nordsjørittet som går fra Egersund til Sandnes (Jeg bor i Sandnes). Det er et årlig sykkeløp på litt over 9 mil, og hele 12000 mennesker deltar. Det må du sjekke opp til neste år, ligger nok info på internett. Jeg kommer snart igjen og titter innom deg:)
Ha en fin tirsdagskveld alle sammen!
Klem Anne Karin

Anonym sa...

Så fint du har det utenfor hos deg. Ettersom vi også holder på ute, er det ekstra inspirerende å se andre som også holder på:)
6 mil på sykkel, ja da trenger du vel litt rekreasjonstid:)Spreking:)
....inspirerende det også;)
Dagen i dag har gått til soving og shopping:) En deilig kombinasjon:) Fikk faktisk kjøpt meg et helt antrekk i dag, og det er ikke ofte:)
Ha en fortsatt god kveld.
Klem:)

Gry sa...

Hei igjen Anita! Oi, så flinke dere er da!! Både fixer og snekrer og trimmer sånn, jeg er imponert ;) Så deilig når en får utrettet så mye en slik langhelg, det kjennes godt.

Så fint hos dere atte ;) Ha en fin uke videre! Klem Gry

Thelma Louise sa...

Hei.:-) fin trapp dere har fått.:-)
jeg baker ikke brød men rundstykker i samme "gata"...enkelt å ta ut et og et, "far" i huset er "allergisk" mot de, men jeg og frøkna spiser de.
Heller også oppi mye frø og kli:-) takk for hyggelig kommentar hos meg.)

ha en fin dag..)

Klem

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita