tirsdag 28. juni 2011

Flotte hagemøblerSolen skinner litt innimellom all blåsten og det er varmt og deilig. Har drevet og ommøblert litt på møblene på verandaen men blir liksom ikke helt fornøyd ,og det kommer av at noe av
møblene er plastmøbler. Vi har fornyet oss med ny hjørnesofa gruppe og paviljong i år og jammen er det dyrt med hagemøbler. Men det stopper meg jo ikke i fra å drømme om dissse flotte møblene fra http://www.wakeupliving.no/index.php  her må dere gå inn å ta en titt på flott håndtverk.

Spørs om ikke gubben er nødt til å lage et sånt spisebord til meg(oss) for jeg finner nemelig ikke noen jeg vil ha og gidder ikke betale ca 10000,- for et bord. Er man litt handy man så klarer man å lage et sånt bord.Har hatt en lang titterunde her inne på alle de flotte innleggene fra Glansdagene og ser at dere har kost dere masse, håper å få mulighet til å kunne være med neste gang. Hva synes du om disse møblene?

5 kommentarer:

Emidoras verden sa...

Tja..det burde vel være en grei skuring:)
Med litt list og lempe,tipper jeg du får han til å snekre et sånt:)
Flott bord i hvertfall!
Klem..

Anne Karins Mat og Vin sa...

Hei hei!
Gratulerer med nye hagemøbler! Ja det er en dyr fornøyelse, og nå i dag er det jo et mangfold å velge i.
Jeg har sett disse møblene før, men vet ikke helt hva jeg syns.. Jeg liker bedre de dere har kjøpt, virker mer komfortable. Vi har de selv også og er super godt fornøyd. Jeg syns disse blir litt for "kalde" uten å virke kritisk. Stilige å se på, men er de gode å bruke, spør jeg meg..?
Klem klem fra meg

Hjemmekjær sa...

Hagebordet var knallfint! Kunne gjerne jeg hatt:)

Mamsens hus sa...

Hei :)
Bordet var kjempe stilig. :)
Likte stolen også jeg,
og jeg tror ikke den er så ille å slappe av i heller. :)
Ønsker deg en fin kveld.
Klem

Konvallhaugen sa...

Flotte hagemøbler!
Men jeg synes dine også er veldig fine!
Har du lagt ut bilder av din skål fra Perfect Home?
Liv Johanne

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita