fredag 13. august 2010

Ny krok i gangen

God morgen

Fredag den 13 i dag ,høres ikke bra ut men håper dagen går smerte fritt. Regnværet nærmer seg hadeland med stormskritt, veldig grått ute nå ,håper det holder seg til jeg kommer meg på toget.

Litt jobbing i dag,kort dag 9-16 og fri i morgen ,da er det bursdag til tante ungen min Alexandra som fyller i dag også skal vi på ute fest senere på kvelden og det gleder vi oss til.

Etter at det ene skapet gik inn på badet i går ble det litt omgjøring i gangen også,fikk laget en liten kose krok der inntil videre, blir nok til at det kommer et nytt skap der som rommer litt mere enn det jeg har. Liker veldig godt denne serien fra Nomi.
Interiør messa nærmer seg  også,men først er det sko messa, innkjøpene starter neste fredag ,gleder meg masse.......litt skodilla

Ønsker dere alle sammen en flott fredag og måtte dagen bringe lykke.

Klem klem
Anita

4 kommentarer:

Manne's hverdag sa...

Helt lekkert!!!

Ha en fin helg både med bursdagsfeiring og fest!!!

Hilsen
Marianne

Villasol sa...

Så uttrolig koselig! Den hjerterammen var helt nydelig. Er det lov og spørre hvor du har kjøpt den?
Ha en fin dag på jobb og ha en fin helg!

Klem Ingunn

Beate i Husets Hjerte sa...

Så lunt og koselig. Forresten, kjempefine fliser på gulvet på kjøkkenet! Ha en fin helg!! og lykke til på messer og div.

Besta sa...

Koselig krok:)
Ha en fin helg.

klem fra marilyn

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita