torsdag 5. august 2010

Jeg lurer.......

Er inne å titter innom mange fine og inspirerende blogger , noen faller jeg for med en gang andre er ikke fult så spennende.
Selv så liker jeg blogger med masse fine bilder og ikke alt for mye tekst :-)

Hva er det som fanger dere, hva skal til for at dere legger dere til som følger og kommenterer et innlegg ?
Her er browniesen akkurat tatt ut av komfyren så det blir nok litt kos i dag også.

Ha en strålende dag alle sammen
Klem Anita

5 kommentarer:

aase sa...

Vakker blomst...jeg skal ha et par slike til stuen idag tenkte jeg, de pleier få på Rema på torsdager...de lever sjelden veldig mye lengre her enn ei uke...

Så flott huset deres ble som hvitt, jeg og ønsker meg hvitt hus, men vi må vente for noe skal restaureres først....

Jeg legger til de blogger jeg gjerne vil følge på bloggrollen min, for det er der jeg ser om noe skjer. Den følgerknappen betyr jo egentlig ikke noe for meg...

Jeg liker innlegg med koselige bilder, må ikke alltid være ferdig stæsjet for blogging herller, bare bildene kan gi litt inspirasjon. Som nå, kom på at jeg skulle hatt et par nye blomster når jeg så ditt innlegg.

For meg kan det gjerne være endel tekst også, jeg koser meg på min bloggrude og synes det er koselig å høre hva f. eks dere har gjort i ferien. Jeg er mye i ulike familieblogger og da er jo dagliglivet en stor del.

Interiørbilder sier seg selv at jeg bruker til masse inspirasjon og tips!!

Jeg legger kommentarer hos dere når jeg føler for det, noen ganger synes jeg tiden til blogging blir altfor liten, men sånn har vel alle det!!

Anita S sa...

Hei hei anita

Det er vel først og fremst bildene som gjør at en finner interessen og så blir man "kjent" men noen av bloggerne og så blir det plutselig interessant å vite mer og lese mer.

klem anita s

Gry sa...

Vakker hortensia Anita og takk for koselig hilsen hos meg ;) En artig tanke du har der! Hva er det som fenger oss mest? Tja, si det? Jeg liker godt kombinasjonen av flotte bilder og litt tekst. Enig med deg i at dersom det blir for mye tekst hender deg jeg faller litt av, men morsomt når det brukes humor! Ofte sitter jeg og smiler for meg selv ;) Føler at det er lett å bli kjent med mange av dere bloggere og det har nok noe med det å gjøre at vi har mye til felles og at mange av oss er i den samme livssituasjonen. Ønsker deg en fin kveld vennen ♥ Klem Gry

Fra gammelt til nytt sa...

Jeg er også enig med deg, at fine og koselige bilder blir fort avgjørende for om jeg leser en blogg. Interiør og tips til ting man kan lage til interiør fenger meg. blir det alt for mye tekst, har jeg lett for å hoppe over å lese alt, og ser mest på bildene for å finne inspirasjon, men humor er bra. Er ikke så interessert i å lese blogger om folks hverdagsliv, sykdom og barn, så de får ikke meg som følger nei.
Ikke alltid lett å vite hva en skal skrive om selv, når en vet hvordan en selv liker bloggene.

Jorunn

Violetta sa...

Det er ikke så lett å definere hvorfor. Noen ganger sier det bare klikk, jeg liker det jeg ser og måten det skrives på. Det rett og slett tiltaler meg :) Har nok mest sans for "normale" blogger med vanlige folk i vanlige hus, om jeg kan si det sånn. Blir det for pompøst detter jeg fort av lasset. Mye eller lite tekst og bilder er ikke så nøye så lenge det interesserer. Må inrømme at det er ganger jeg ikke gidder lese ferdig, og andre ganger vil jeg bare ha mer, mer... Godt vi har forskjellig smak da er det håp for oss alle :)

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita