tirsdag 2. februar 2010

Hjerter og blomster

Hei i dag har jeg bare kost meg hjemme med fyr i peisen,bakt boller tatt masse bilder av ting og tang,hatt en skikkelig kose dag.
Her på Grua snør det som bare det i 15 grader minus litt rart......har vært innom masse blogger i dag og det er jo så utrolig mange flotte blogger der ute som gir en masse inspirasjon og glede. Koselig å se alle nyhetene som kommer inn i nettbutikkene og andre små lokale butikker,man har jo alltid plass til noe nytt stæsj.

Nå venter jeg på en flott lysestake som jeg har bestil fra Tines`s shop fra Jeanne darc gleder meg masse til den kommer,er på vei i posten.
Legger ved noen bilder av hjerter og blomster jeg har tatt i dag :-)Ha en fortsatt fin tirsdags kveld alle sammen
Klem Anita

5 kommentarer:

Anonym sa...

veldig koselige bilder, anita.......får litt vårstemning :-) tone

Anitas interiør verden sa...

Takk for det Tone,ja det gjør noe med en med litt farger :-)

Ellemeller sa...

So koselege bilete:)
Gler meg velidg til å sjå døra di ferdig og på plass, den var innmari fin, also:)

Gry sa...

Hei! Fant bloggen din på NIB. Fin blogg du har med flotte bilder og et koselig hjem ser det ut til. Jeg er også ganske ny i bloggverden, starter i fjor høst. Du kan jo ta en titt inn til meg hvis du vil. Gry ;)

Therese sa...

Hei hei til deg. Tusen takk for koselig hilsen inne hos meg. Det var veldig bra at du kom på besøk til meg, da oppdaget jeg jo deg. Veldig koselig blogg du har. Mange flotte bilder. Kommer snart tilbake.

Hilsen Therese.

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita