torsdag 25. februar 2010

God helg

Da var det snart helg igjen herregud som dagene flyr,skal tidlig på jobb i morgen så innlegget må komme i dag. Torsdag kveld er en helt utrolig kjedelig kveld ikke noe å se på tv så da blir det bloggging og facebook.
Har tatt noen bilder av lysfatet mitt som er fra Covent Garden som jeg har på salong bordet i stua,er utrolig glad i det,masse muligheter som man kan sette på det. slang på litt nøtter og kongler så ble det straks litt forandring. Elsker levende lys gir så utrolig koselig stemning.

Vil med dette ønske dere alle sammen en riktig god helg og håper dere får noe spennende og interesant ut av den. Noen drar vel på vinterferie andre avslutter ferien,uansett kos dere.
Klem Anita

4 kommentarer:

Gry sa...

Ja, ukene går så utrolig fort! Består nesten bare av mandager og fredager... Nydelig lysfat og pynt! En riktig god helg til deg også ;) Klem Gry

Familien i Fjellborg sa...

Hei
Flott lysfat.. Ja fredag i morgen igjen... er det mulig... Ønsker deg en fin dag på jobb i morgen. Klem ANita s

Home By Virginia sa...

Heisann :)

Fin blogg du har... Legger meg til som følger... :)

* Ha en herlig helg *

- Malin Virginia -

Guttemamma sa...

Hei og tusen takk for veldig koselig hilsen på bloggen min,det setter jeg pris på!! Jeg må kommentere innlegget ditt under,synes jdl bladet var helt herlig...elsker den stilen jeg da:)
Ha en en fin fin helg,klem fra meg

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita