torsdag 20. oktober 2011

En vakker vintermorgen på Grua


Ja sån så det ut når vi våknet i morges -4 kalde grader og hvitt på bakken, Vinteren er hjertellig velkommen for min del, det blir så mye lysere og trivligere når snøen kommer. Gleder meg til vi kan spenne fast skiene og komme oss ut på tur..

.Har det kommet snø hos dere i natt ?
7 kommentarer:

Anne Karins Mat og Vin sa...

Vakkert syn! Men jeg må være ærlig å si at jeg håper snøen drøyer for min del.. Har lyst å nyte noen tørre og fine vinterdager før snø og slaps kommer. Hundene OG huset blir så skitne!!
Flott og stemningsfullt bilde!:)
Ha en finfin dag.
Klem Anne Karin

Nina Iren sa...

Åhhh eg vil også ha SNØ!!! Etter en utrolig flott sommer her på Helgelanskysten, så har vi hatt pøsende regn lenge nå!!! Eg vil ha vinter nå, med SNØ!! Er i Vintermodus..

Mamsens hus sa...

Oj, er snøen kommet allerede!
Da er det nok ikke så lenge til den kommer her jeg bor, for du bor ikke SÅ langt unna. ;)
Fint bilde. :)
Liker snøen jeg, det blir lysere men også en stillhet som jeg liker :)
Ha en fortsatt fin dag. :)
Klem

EKTE INTERIØR sa...

Oj! Nei her nede har det ikke vært noe snø ennå. Men jeg må si at jeg ikke gruer meg særlig. :) Er enig med deg at det blir veldig pent når snøen kommer, i alle fall så lenge det er tørt og kaldt. :)

Bodil sa...

Her i sør er ikke snøen kommet enda, håper den ikke kommer før rett før jul...
Ha en fin kveld!!
Klem Bodil

Thelma Louise sa...

Enig..vakkert med et lite hvitt teppe som gjør at det blir lysere..så lenge mengdene holder seg unna.:-) De knekker busker og trær hos meg..eller det gjør handy M med snøfreseren..grrr...:-) Ingen snø hos meg..men har søstern min på Roa, så hørte rykter.:-)

Karna sa...

Bbbrrrr....ja vinteren er rett rundt hjørnet her også, en kveld sluddet det...usj...fyrer i peisen og prøver å holde varmen så godt jeg kan...

Ha en fin helg!

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita