torsdag 26. mai 2011

Litt ommøblering i gangen

Heisan i dag har det gått i ett fra jeg stod opp og det er jo egentlig veldig greit. Fikk lyst til å ommøblere litt i gangen i dag, har tenkt på det lenge men ikke giddi å gjort det. Så i dag fikk benken og kommoden bytte plass, så får vi se om det blir stående,eller om det går tilbake på plassen sin.

Er veldig glad i disse møblene fra Nomi som jeg har i gangen, lyse og fine. I kveld er det sommer avsluttning for yngste jenta med grilling så da får vi bare håpe at været holder seg for de skal overnatte ute i telt og sykkle hjem i morgen.



                                                      Ha en fin dag alle sammen


4 kommentarer:

Anonym sa...

Tusen takk for tipsene du har gitt meg. Mulig jeg går over til plast på alle blomstene. Mannen min skal innom Hageland for å kjøpe sprayflaske og evt. middel. Jeg skal prøve å redde de først. Om jeg våger å ta de inn i huset igjen er jeg ikke sikker på. Flotte møbler du har:) Godt å høre at andre ommøblerer også:) tvi tvi for godt vær..... Klem

Unknown sa...

Kjempefint i gangen din;))
De møblene var sååå fine ♥
Deilig med litt forandring innimellom, er ikke alltid så mye som skal til...

Klem Line

Mamsens hus sa...

Hei :)
Fine bilder fra gangen.
Lekker kommode :)
Her regner det i kveld, håper det er litt lettere hos dere.
Klem

Familien i Fjellborg sa...

Forandring fryder Anita :)
og det ble kjempefint

Ja nå er valget tatt og det ble langt fra tradisjonelt bilde. I følge konfirmanten skulle vi hatt de med fotballdrakt. Fotografen utstilte en collage av bilder i fotballdrakt som hun stilte ut til 17. mai for Fram Larvik har nemlig rød hvit og blå drakter. Så det bildet blir kjøpt til å hå på gutterommet.

Nå er det paradise her - bare pause nå så faller dommen...

klem anita s

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita