tirsdag 9. november 2010

Er du rød eller hvit jul ?


Julen nærmer seg med stormskritt og masse fint har dukket opp i butikkene nå. Så Nille har begynt å gå rundt med gensere som det står god jul på og der var det begynt å komme inn masssse jule varer. Kjenner jeg klør i fingrene til å pynte ,men får vel holde meg noen uker til.

Har tittet igjennom mange blogger og ser at det er veldig masse forskjellig pynting til jul. Jeg er av den typen som liker litt gammeldags jul og da må det være RØDT, fikk streng beskjed av min yngste datter at i år måtte vi ha mere rødt til jul,så da er det vel bare å følge opp det.
Liker det hvite også, kjempe lekkert men det passer liksom ikke meg.........tror jeg.Hva gjør du,  pynter du rødt eller hvit  til jul ?
Ha en flott dag alle sammen her er det spådd snø i dag og det håper jeg stemmerBildene er fra jul i fjor
Klem Anita

9 kommentarer:

merang sa...

Halloen...
Det e bare så trivelig å lese bloggen din, interiørmessig her vi det bra likt hjemme, og æ finn mye fin inspirasjon hos dæ... Jula hos mæ har alltid vært kjemåerød, men e begynt de siste åran å dempe den litt ned, man blir så fort lei hvis alt skal være rødt....
Glede mæ til å fortsette å følge deg og bloggen din.

Klem fra ~~Merete~~

Unknown sa...

Herlig med denne tiden fram mot jul, jeg storkoser meg fra Oktober til Januar jeg:))

Her er julen rød, det er jul for meg og mine ♥

Ha en herlig dag!

Klem line

Hverdagen vår sa...

Rødt og sølv og til nyttårsaften bordet blir det røde byttet ut med blått.
Tror barna mine hadde lurt om det ikke ble rød jul, noen tradisjoner vil jeg tviholde på tenker jeg og hvit jul, helt greit i form av snø ute;)

Fortsatt like fint å følge deg på bloggen din

Klem fra Eli

Manne's hverdag sa...

Pynter med litt av hvert. Prøvde meg på bare røde kuler på juletreet ett år. Men for ei som er oppvokst med "Amerikansk" juletre (nedlesset til minste grein med alskens farger) ble det helt feil. :)

Ha en fin dag videre!!!

Hilsen
Marianne

Anette Willemine sa...

Hos oss blir det litt variasjon fra år til år, men juletreet er alltid pyntet med tingene barna lagde da de var små, i tillegg til eventuelle nye innkjøp fra år til år. Bordet dekkes litt forskjellig det også, men uansett blir det "julete". :o)

Koselige bilder fra julen i fjor. :o)

Ønsker deg en fin dag, Anita!

Klem,
AW

Maliva`s verden sa...

He.he..er som å høre min datter det der. Hos også blir det masse rødt i år...en flott farge å ta inn i denne mørke tiden;o) Tusen, tusen takk for gode ord, håper lykken treffer deg denne gangen.Klem fra Maliva

Besta sa...

Her er det litt av hvert:) Litt rødt, hvit og sølv:)
Klem fra marilyn

Familien i Fjellborg sa...

hei hei anita
håper det står bra til - har ikke vært så flink til å kommentere den siste tiden - men i kveld så ligger jeg på sofaen under dyna med frysningner og vond hals så nå er jeg på en liten titterunde. Hos meg har de siste årene vært myye nisser og mye rødt. I år har jeg planer om å endre litt. Men nisseverden på peisen må jeg ha. ellers så blir nok kjøkken mye hvitt trur jeg med noen røde innslag. Gleder meg til å begynne å pynte. koser meg mest med førjulen jeg så i romjulen så er jeg somregel litt lei.. men mye jul blir det.
ønsker deg en flott kveld
klem anita s

Karna sa...

Jeg og Ole Brumm sier: Ja takk til begge deler...trenger ikke velge....Ha en fin helg!

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita