fredag 6. mai 2011

Perfect Home 
Som jeg skrev i forrige innlegg så skulle jeg på Perfekt Home party på torsdag. Hadde allerede bestil meg et fat så det ble ikke store bestillingen denne gangen, men en fin glass krukke som jeg skal  ha på kjøkken benken til litt div.


Fatet får jeg i morgen sammen med to nye lysestaker som jeg har ventet på lenge gleder meg ,bilder av tingene kommer.
Fredags kveld og ganskes stille i huset, far er på gutte/spillekveld, Bettina er på grillkveld med venninner, så da er det mor og Kathrine som er hjemme.
Hun kom hjem fra NM i ungdomsbedrift på messa i Lillestrøm med en 3.plass for beste forettningsplan og var veldig fornøyd.
De selger varmeputer av lin som inneholder byggryn og som varmes i mikro eller stekovn,utrolig effektiv ved stiv nakke, vondt i magen,ryggen ja egentlig der du har vondt.....

Ha en fin kveld alle sammen

Velkommen til nye følgere, håper dere finner noe som er interesant her på bloggen min,og blir veldig glad hvis du legger igjen en liten hilsen, så kan jeg også besøke deg :-)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Oj, det er stas med 3.plass. Jeg har en sånn avlang varmepute. Den er kjempe god:)
Perfect home har mye fint. Jeg har bare handlet der èn gang, men kommer nok til å handle mer der.
Ønsker deg fortsatt en goood lørdag:)
Klem

Mari sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar inne på bloggen min, jeg har startet i ny jobb og da blir det alltid litt hektisk en periode, men nå håper jeg at jeg er i rute igjen:)
Gratulerer med 3.plass til jenta di, tenker du er stolt!!
Lenge siden jeg har sett på perfekt home sine sider, men ser at jeg må ta meg en tur inn, der var masse lekkert:)
Ha en flott helg!
Klem fra meg i Parkvegen

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita