onsdag 1. desember 2010

Litt mere jule bilder


Heisan

Her har jeg hooldt på for fult i dag med litt av hvert, driver å setter sammen små /store fat med forskjellige dekorasjoner.
Tok bort det røde på spise bordet og fant frem litt hvitt og natur farger, ble jo litt jul for det.
Ellers så går dagene veldig fort når man har fri ( har fått meg en uke påtvungent ferie) kanskje like greit nå som det er så kaldt.

Legger ved bilder av litt jule stemning  fra stua. og mere kommer senere :-) Elsker å gå hjemme å pynte å stæsje. Skal prøve meg på å bake Biscotti i morgen har verken smakt eller bakt det før men hører det skal være veldig godt.
Er DU godt i gang med baksten
Nyt torsdags kvelden

Klem Anita

4 kommentarer:

Hjertedamas blogg sa...

Nydelig bilder:DDD Nope, ikke smakt biscuit. Klemz

Besta sa...

Jeg elsker biscotti:) Har bare laget det selv en gang og det ble ikke helt vellykket. I fjor fant jeg en baker i kristiansand som solgt det og syntes den var deilig.

ha en fin kveld.
klem fra marilyn

Villasol sa...

Så nydelige bilder. Det virkelig fint rundt deg! Koselig og sulle hjemme. Her går det i rund vask i dag. Godt og få gjort det også. Lykke til meg bakingen. Jeg har fått baket 4 slag bare.
Ha en fin lørdag!

Klem Ingunn

Gry sa...

Så koselig julepynt Anita! Jeg er dessverre ikke så godt i gang med julebaksten.. Har kun blitt to slag her så langt; Sarah Bernard og Engelsk julekake. Skal bake pepperkaker og litt annet denne uka.

Nyt dagene og førjulskosen videre kjære deg ♥♥♥ Klem fra meg ;)

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita