onsdag 15. februar 2012

Nydelige roser på Valentine day


Hei ja da var skomessa over for denne gangen,masse fint litt nye farger og mye biker stil på støvlene som kommer neste høst/vinter gleder meg til nye støvler igjen. 
Vært dårlig med blogging her for tiden, det har blitt opprettet en side på facbook som heter kjøp,salg ,bytte og der har vi virkelig fått solgt unna masse stæsj som vi hadde liggende, fått rydda i skaper og kjøpt noe. En utrolig effektiv side :-)(men en heldagsjobb når man har litt å selge)

Valentine i går ,fikk disse nydelige rosene fra mannen min som fikk plass på stue bordet. På tide å gjøre seg klar til jobb, så prates vi snart igjen. Nærmer seg hente tid på møblene fra TM Design så da blir det litt nye bilder fra heimen her .

Fikk du blomster i går ??????2 kommentarer:

Anette Willemine sa...

Nydelige roser! Så heldig du var! ♥

Nå har jeg sittet og oppdatert meg på bloggen din, du verden så mye fint du har sydd!! Du er jo en racer på symaskin.
Oppslagstavlen ble kjempefin. Jeg har en bestilling fra yngstefrøken på en slik. Får nok ta frem stiftepistolen igjen. ;)

Håper du har fine dager, Anita!

Ønsker deg en fin helg!


AW

Anonym sa...

Ja, jeg fikk roser :-)) Her i huset feirer vi Valentines. Vi gir kort til hverandre ( og de spares). Kanskje får ungene det morsomt en gang i fremtiden, når de skal rydde huset etter vår bortgang med å lese flere tiår med Valentine kort ??? Jeg kjenner et ektepar i 60 årene. Mannen skriver det samme på kortet år etter år : To my love, with love, from your love :-))) Nydelig ikke sant ?? God helg, klem fra Robrohuset

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita