fredag 9. desember 2011

Da var juletreet pyntet......Ja da var årets juletre pyntet.litt tidligere enn vanlig og på ny plass. Siden vi ikke skal feire julaften hjemme i år så var det ikke så farlig om treet ikke står i stua. Nå står det i gangen mellom kjøkken og stue og sees fra begge rom :-)
Snøen har virkelig dalt ned her i natt .har vel kommet ca 20 cm kram snø i natt og det samme i går natt, jeg er kjempeførnøyd, skiløyper er kjørt opp, så hvis alt klaffer så blir det årets første skitur på søndag.
Nå er det jobb,håper det blir litt mere salg av tykke støvler nå som snøen er på plass.Vi har også hjemmelagde julekuler,som hver og en henger på treet, planen er at etter hvert som det kommer nye tilskudd til familien så kommer det nye kuler, som skal henge på treet. Artig å lage litt tradisjoner.

Har DU pyntet treet enda ?
Ha en strålende fredag folkens


5 kommentarer:

Notre Maison sa...

Nydelig(!!)juletre, kjempelekkert, og helt i min stil. Håper jeg ikke tråkker deg på tærne her, men er det et kunstig juletre du har siden du har pyntet så tidlig? Det har jeg også lyst på i år, ha fullet et flott et, men må overtale mannen tror jeg, for det er 2.40 høyt og priset deretter;) Men nydelig i formen, slik som ditt er! Hadde jeg også hatt et slikt tre, så hadde nok jeg pyntet litt tidligere enn uka før julaften jeg også;) Ha en flott dag. Og du - headeren din er kjempelekker;)

Mamsens hus sa...

Lekkert tre. :)
jeg har ikke pyntet treet enda, men pleier å gjøre det andre helgen i advent. Så i år er jeg " sent ute " ;)
Likte kurven det står i også.
Ha en fin fredagskveld.
klem

Anonym sa...

Åååå jeg vil også pynte treet nå. Jeg ser at flere har fått opp tre allerede. Jeg pleier å ha det oppe til den 21., for da har datteren min bursdag. Men jeg tror virkelig at jeg har fått opp et tre til uken!!! Så koselig å nyte det i desember da, i ventetiden!
Veldig fint tre du har:-)
Klem

MissMette sa...

Hei Anita :)
Så mange flotte innlegg det var nedover her hos deg som vanlig ღ og såååå koselig spisstue du har. Gratulerer også så mye med gaven som du vant hos Franciska - herlig :) Og flott pyntet juletre... Jeg har ikke kommet så langt ennå, sliter litt for tiden med tunge depresjoner og da er alt tungt. Men jeg har veldig lyst til å ha opp juletreet i alle fall til neste helg, til mannens store spørsmålstegn!!! :) hihi... men jeg trenger litt lys og stemning rundt meg og tror jeg skal bare gå for å sette det opp da :) Vi har ingen barn å ta hensyn til heller, det er jo bare oss to ღ og vi kan jo lage vår egne tradisjoner :) Ønsker deg i alle fall en fortsatt fin førjulstid, kos deg masse og nyt dagene ღ Stor klem fra Mette

EKTE INTERIØR sa...

Kjempefint tre! Gleder meg veldig til vi skal pynte vårt litt senere i dag. :)

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita