onsdag 23. november 2011

Julen har startet på Grua


Ja da har julen offisielt startet her hos fru Glosli sakte men sikkert. Julestjernene har kommet opp i kjøkkenvinduet sammen med to mini sypresser. Julegardinene skal hentes på posten i dag så håper jeg mamma rekker å få sydd de føre søndag, for da har jeg planer om å få de opp :-)) Fort gjort dette mamma :-))
Julegavene er jeg snart helt ferdig med og det er så deilig, kjenner at jeg tar jula litt med ro i år. Skal jobbe på julaften så da har jeg bedt oss bort til svigers, har ikke vært borte julaften siden vi bygde huset i 2000 så det blir nok litt rart. 1.dag så samles hele familien her hos oss til mat og hygge, gleder meg alltid til det. Er ikke så ofte vi alle er samlet stort og smått.
Nye planer for julebordet har jeg også i år ,så det blir spennende å se hvordan det blir i år.

Har du mange faste tradisjoner for julen ?5 kommentarer:

Hulda sa...

Så koselig hos deg! Nydelig den stjerna du har i vinduet. Herlig stemning. :) Begynner sent på jobb i dag, har hengt opp julegardiner og ordna her. :)

Ruter & Hjerter sa...

Så søte de sypressene, har en liten et i kj.vinduet:))

MissMette sa...

Hei Anita :)
Så koselig det var her i vinduskarmen din ღ Skjønn julestjerne... Har ikke kommet så lang ennå jeg ;) forhåpentligvis kanskje til søndagen ;) Ønsker deg en fortsatt fin uke, og snart 1. søndag i advent :) Klem fra Mette

Anonym sa...

Du har det så utrolig koselig, Anita. Jeg er sikker på at det allerede lukter jul og at julefreden senker seg i huset ditt lenge før jul:)
Vi har mange tradisjoner i familien. Ettersom vi har mine og dine barn, må vi lage noen nye tradisjoner. Men de begynner å ta form. Julefilmer, julegrøt, julebakst og julestrømper er gode gamle trafisjoner:) Ingen jul uten askepott for min del;)

Ha en god dag.
Klem

Anonym sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita