torsdag 24. februar 2011

Jeg bare lurer...Er innom mange blogger om dagen og legger ofte igjen et spor etter meg :-) Ser veldig mange av dere har passord på for å kunne kommentere hos dere, er det en grunn til at dere har det på ?Husker da jeg startet bloggen min hadde Anettes hus et innlegg om hvordan man slettet dette,så da fikk jeg gjort det med en gang.......

Var bare det jeg lurte på i dag :-))

PS. soverommet er jo ferdig men jeg må få tatt noen skikkelige bilder så jeg får vist dere, har ikke glemt det.

Velkommen til nye følgere hyggelig at dere vil følge bloggen min, koselig om dere legger igjen et spor etter dere så jeg også kan finne bloggen deres, alltids plass til nye blogger :-))
Ha en fin dag alle sammen ,tannlegen venter i kveld for trekking av visdomstann....gruuuer meg

3 kommentarer:

eventyrLise sa...

Tror mange har det på pga spam. Syns det er veldig tungvint å skrive en kommentar når det er passord på. Noen ganger gidder jeg rett og slett ikke og bare klikker meg ut.

Inga sa...

kjempe pen blogg! masse inspirasjon og hente!

god helg!:)

Notre Maison sa...

Hei Anita! Endelig litt tid til å lese litt mer på bloggen din! Helt enig i at det er fryktelig tungvindt med den passordbruken. Jeg lar være å skrive en kommentar når jeg møter denne varianten, og det er jo trist for den som eier bloggen dersom mange velger å forlate den av samme årsak. ha en fin kveld, vi snakkes!

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita