onsdag 24. november 2010

Da var adventsfatet ferdig
God morgen
Det snør det snør tiddeli bom og det gir meg så julesteminig. Satte i den første stikkontakten i adventskransen i går og det er så koselig når det lyser i vinduet.
Hadde en plan for advents lysene mine i stua men sån ble det ikke, var på jakt etter set STORT avlangt fat men det fant jeg ikke så da ble det et firkantet et er vel 50x50 cm så det er stort.
Har fylt det med masse jule stæsj pluss lysene og ble kjempe fornøyd med det ferdige resultatet.

har du gjort klar din adventstake?

Det blir nok flere etter hvert skal ut å få kjøpt litt mose i dag så kommer det noen nye kreasjoner i morgen,kjenner at jeg gleder meg.
Ha en toppers dag alle sammenKlem Anita

7 kommentarer:

Karna sa...

Så fin adventskrans.....kjempe flott når det er hjemmelaget slik som dette....

Manne's hverdag sa...

Åååååååååhhh Anita - SÅÅÅÅ UTROLIG VAKKERT!!!

Ha en fin dag!!!

Klem fra
Marianne

Hjertedamas blogg sa...

nydelige bilder:DDDDD Du ønsker deg faneknapper? Først og fremst må du sørge for å legge inn etiketter under innleggende dine, slik at de legger seg på ønsket faneknapp. Du går inn på gadgett, etiketter,- for og aktivisere de du ønsker å bruke. Og du kan gå inn å REDIGERE titlene ved behov.
for og få frem knappene, går du inn på utforming-malutforming-maler- og finner den malen du ønsker å bruke. Min mal er den med lyseblå kanter. Og så går du inn på avansert, for å skifte farger på bakgrunner, fanebakgrunn. Krøll på malutformingen min nå, så jeg fant ikke hva malen hetter. Tror den hetter enkel, og den har lyseblå kanter. Fargene har jeg blandet selv. Ta kontakt om du ikke får det til, eller om du trenger litt mer info. Lykke til. Klemz

Unknown sa...

Vakkert og dekorativt:)

Klem Linda

Nina Iren sa...

Så fint å stemmningsfylt fat du har fått til. Helt nydeligt!

Marens Interiørverden sa...

Så lekkert :))

Tone/Skrinet Antik og Kuriosa sa...

Virkelig nydelig adventsfat - ga meg noen lyse ideer til eget fat her nå! Tusen takk for flott tips og ha en fortsatt deilig førjulstid!

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita