tirsdag 5. januar 2010Hortensia
Hei alle sammen,nå har tiden kommet for å begynne å bytte ut jule stjerner med hvite hortensia,noe av den flottest inne blomsten jeg vet om .Kjøpte to store som jeg hadde ute i sommer og det er noe av den letteste uteblomsten jeg har hatt,bare mye vann så holder den seg utolig godt:-)

ellers har jeg fått bestilt meg nye kjøkken stoler fra Home&Cottage som kommer om ca 3 uker. hadde litt flaks for det var 20 % avslag på dem og det hjelper jo det:-)

Har også fått bestilt en utrolig flott vegg lampe i fattigmannssølv fra Ofelia nettbutikk,samt noen puter og en ramme,gleder meg masse til det kommer.Rart med det at man får lyst på noe nytt når julen er over,har jo alltids noe liggende som man kunne dratt frem men sån blir det ikke.


Ønsker dere alle en fortsatt fin kveld.


Klem Anita

6 kommentarer:

Besta sa...

Så koselig at du vil bli med på trekningen min.
Hortensia får jeg til ute men ikke inne, vet ikke hva jeg gjør galt.
Gleder meg til å se de nye stolene dine, jeg elsker Home and Cottage, syntes de har så mye fint.
Ha en fortsatt fin uke.
klem fra marilyn

Anitas Interiør verden sa...

Takk for koselig kommentar :-) Ha en fortsatt fin uke du også.klem

Anita ♥ sa...

Kjempefin blogg! Gleder meg til å følge med videre. Blir spennende å se stolene dine - er selv på stoljakt ;o) La meg inn som følger jeg, så jeg kommer innom igjen både støtt og stadig.
Klem fra Smula

Anitas Interiør verden sa...

Takk for det Smula,du er velkommen :-) Ja det er ikke lett å finne stoler har leita lenge selv,så jeg håper jeg blir fornøyd med de jeg har bestilt. Kommer bilder senere.
Klem Anita

Janne sa...

Morsom blogg du hadde her;) Fin den brune tapene du har brukt i bakgrunnen:)

Ønsker deg en fin helg:)

K-J

Anitas Interiør verden sa...

Takk for det Janne. Ønsker deg også en fin helg. klem

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita