tirsdag 19. januar 2010


Hundebur !

Hei igjen alle sammen.
Har hatt en utrolig flott skitur sammen med hunden min Mille i dag det er så utolig deilig.

Tenkte jeg skulle skrive litt, pluss bilder av hva vi gjorde med buret til Mille. Likte ikke det store stygge svarte buret som måtte stå i gangen ( ikke serlig dekorativt) fikk en ide om å lage et bur til henne under trappa,som sagt som gjort . Ble kvitt det gamle fikk plass til en koselig benk istedefor og en liten hylle som jeg kunne legge interiør magasinene mine.
Mille storkoser seg veldig der og mor er fornøyd.
Skal på Bonko kveld til en vennine etter middag og gleder meg masse til det:-)) koselig med jente kveld

Er det noen av dere andre som spiller Bonko?

Her kommer det et lite bilderas av buret og benken


Ha en fin kveld Klem Anita

3 kommentarer:

Familien i Fjellborg sa...

Hei Anita

Kjempesmart løsning med buret da. Har selv en innekatt ( hellig birma ) så jeg sliter med plassering av kattedoen.. sånn sett takke meg til et bur... ;-)

Bonko - hva er det ?
det må du forklare...

Håper dere får en hyggelig kveld

hilsen anita S

Anitas Interiør verden sa...

Hei ja er veldig fornøyd med buret. Bonko det er et ternings spill der vi må være 12 damer som spiller på tre lag. satser kr 100 hver og noen vinner noen taper, litt inviklet å forklare alt her,men kjempe morro. hadde det kjempe koselig mye god mat og kaker og masse latter:-)
Klem Anita G

Ringo sa...

Hei Anita.
Jeg har to hunder og vil lage et tilsvarende bur under trappen til dem. Hvem laget denne trappen? noe du gjorde selv? I såfall, hvor fikk du tak i materialene? Ferdig laget eller?

Veldig mye spørsmål, men grunnen er at det var utrolig fint og at jeg gjerne vil "kopiere" din stil da trappen vår er rimelig lik din;)

Håper å høre fra deg.

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita