fredag 11. januar 2013

Fiftyshades .....

Jeg er hekta ,er ikke glad i å lese men disse bøkene har tatt meg med storm, har nå lest alle tre fortere enn .... Og jammen meg har jg begynte lese dem på nytt:-)
For en historie ....

Fikk også til jul en ny triologi som er i samme bane som fiftyshades , crossfire triologien, ferdig med de bøkene også så nå er det bare å vente på at siste boka kommer ut til våren.....

Gleder meg til fiftyshades filmen kommer, det kan jo bli spennende å se, når man har lest bøkene først. Klarer ikke å bestemme meg hva som er best, lese bøkene eller se filmen først.

Har DU lest FIFTYSHADES ???!! Og hva synes du.......

Jeg ble fanget :-))

Klem Anita10 kommentarer:

Anonym sa...

Sorry,men de dårligste kiosklitteratur bøkene jeg noen gang har lest:( Det finnes da så mye bedre bøker,men det er nå min smak:)

villa casa home sa...

Hei Anita!
Jeg er nettopp ferdig med triologien fifty shades. Bok 1 og 2 var de mest spennende, men ble lei av å lese om alle de detaljerte nr`ne.

Jeg synes bøkene er bra og vil se filmen. Den blir nok helt annerledes da for jeg har mine indre bilder av menneskene og historien.

Nå tar jeg bok fri i en lang stund. Det tar så tid!

Ha en fin uke!
Klem Gro

Mamsens hus sa...

Fikk de i posten i dag. Passer fint siden jeg er sykemeldt.
Gleder meg til å lese de. :)
Mange som sier at de ikke synes noe om bøkene.
Kan det være at det er flaut å innrømme at de liker det?
Uansett jeg gleder meg! :)

Klem til deg

Nina Iren sa...

Jeg har lest bøkene og synes dem var bra, ja kansje ikke alle tør å innrømme dem likte dem? Ser frem til filmen skal komme!!

Anonym sa...

Hei, nettopp oppdaget bloggen din, følger deg på instagram:-)) fine interiørbilder. Du er flink! Leser også fifty shades. Er på nr 2 nå. Helt ok, men det finnes jo masse andre bøker som er myyye bedre da! dette er ikke god litteratur, men som fenomen er det egentlig litt imponerende. Synes nr. 2 er bedre enn 1 i alle fall;-)

Anitas Interiør verden sa...

Hei ,koselig at du fant bloggen og liker det du ser. Jeg er ikke glad i å lese men synes dette er bra bøker, finnes helt sikkert det som er bedre, men denne serien fanget meg :-)
Kos deg videre med bøkene

Klem

Anitas Interiør verden sa...

Enig med deg Nina! Kan hende det ligger noe der,jeg å gleder meg til bøkene kommer:-))
Klem

Anitas Interiør verden sa...

Smakssak dette:-))

Anitas Interiør verden sa...

Ja enig at de første bøkene var mest spennende, men likte godt slutten også jeg da :-)) gleder mg masse til filmen kommet, blir spennende å se hvordan den blir i forhold til hvordan man har sett for seg det fra bøkene

Klem

Anitas Interiør verden sa...

Hei, håper du at kost deg med bøkene, greit å ha litt tidsfordriv når man er sykmeldt :-))

Kan jo være noe i det du sier at de ikke tør innrømme at de liker det;)
Klem

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita