tirsdag 4. september 2012

Kjøkkenet våresLitt bilder fra kjøkkenet våres i dag, dette er mitt favoritt rom i huset, ønsker meg en kjøkken sofa under vinduet så er alt perfekt,ser for meg kosen nå utover høsten med masse levende lys ,pledd og puter og bare kose seg.
Kjøkkenet våres er på ca 20 kvadrat husker jeg synes det var KJEMPE STORT men synes ikke det lenger,skulle gjerne hatt større, muligheten er der etter at jentene har flyttet hjemmenfra......kjekt å ha litt planer :-)

Hva er ditt favoritt rom i huset ????4 kommentarer:

fru. Lærum sa...

du har digert kjøkken....allefall i forhold til meg ;-)
sofa på kjøkkenet hadde vært så flott hos deg......er nettopp derfor jeg vil ha en benk på mitt kjøkken....så kos å sitte der med pledd og gode drikker ....liker godt å sitte på kjøkkenet :-)

klem tone

Black Feathers sa...

Heisann. ;)
Lekkert kjøkken du har. Så koselig og trivelig. Mitt favoritt rom er nok ovså kjøkkenet som vi totalrenoverte for to år siden. Det er moderne og veldig brukervennlig.
Virkelig flotte bilder av kjøkkenet ditt. Skjønner godt at det er ditt favoritt rom.
Ha en fin kveld.
Hilsen Eline. ;)

salige lavendel sa...

Så flott kjøkken du har!

evalevabo sa...

Så snyggt. Gillar stolarna. Mitt favvis rum hemma är nog.. Mitt kontor/bibliotek...tror jag.
Kram Eva

Velkommen til min interiør blogg, håper du titter innom igjen og hadde vært hyggelig om du la igjen en kommentar når du var innom eller sender meg en mail på anita.glosli@hadeland-energi.net

hadde vært hyggelig å høre i fra deg.

Ha en forsatt fin dag

Anita